Vädret i Borås

publicerat i Shopping;


Har kollat in vädret i Borås och det verkar tyvärr som den enda fina dagen blir imorron, fast bätte en dag fin än ingen. Nu är det tur att vi inhandlade regnställ/allväderställ till Jack då vi var i skåne. Det blev ett helt sett med jacka & byxa och sen bara en jacka då vi har byxor sedan tidigare. Alltihopa från Didriksons= bra kvalitet!

Packning pågår

publicerat i En mammas vardag;
Nu håller vi på att packa här hemma, det är inte lite som ska med när man ska ha med en 10-månaders. Kläder, mat, blöjor, flaskor, nappar, snutte osv. Tur är väl att det mesta är ersättningsbart och går att köpa där om vi skulle glömma något. Fast snutten och hans råtta vore oersättligt!

Butik MINI

publicerat i Shopping;


När vi var iväg i Skåne hittade vi Butik Mini som har en hel del fint till dom små från lite mer märken. Dom har bland annat VillerValla, Molo & Geggamoja. En jättemysig butik med en supertrevlig ägare. Till Jack blev det VillerValla shorts och tee och sen byxor från Molo.

Fika

publicerat i En mammas vardag;
Nu har vi haft mormor här på en snabb fika, vattenmelon är så gott! M tvättar bilen så den är fin till imorn och jag och Jack myser inne. Snart ska lilleman få lunch och sen sova middag och då ska jag försöka hinna med att packa det mesta. Stryka är också något som måste göras.

Semester DEL 3

publicerat i En mammas vardag;


Dagen innan vi skulle åka hem besökte vi Helsingborgs festivalen. Väldigt trevligt trots att himmlen ibland bestämde sig för att öppna sig. Vi tog skydd i ett av tälten där det lägligt nog var ett barnband som uppträdde. Jack satt och dansade järnet i sin vagn så vi var tvungna att köpa skivan ;). Sötungen min!

Tidigt morgon

publicerat i En mammas vardag;
Idag gjorde vi morgon tidigt här hemma. Vi blev väckta av telefonen, det var mitt jobb som undrade om jag kunde hoppa in. Tyvärr kan jag inte det idag då vi måste stryka, packa och se till så här är ordning hemma så det bara är att gå upp och åka imorn. Nu ska vi äta frukost och om vädret håller så blir det en promenad.

Ni som har sol, NJUT!

Svar från frågstunden

publicerat i En mammas vardag;
Anonym om Morgonpigga:
vad är det du ska läsa till hösten?

Jag ska läsa marknadsföringsprogrammet i Halmstad, så marknadsförare och indirekt civilekonom.


sandra om Frågestund!:
yes, jag läser marknadsföring :) det är riktigt kul så du kommer trivas! Kan ju passa på och fråga ifall ni ska flytta ner till halmstad nu eller ifall du ska pendla till föreläsningarna?

Det kommer bli så att jag kommer pendla. Tanken från första början var att vi skulle flytta men efter Jack kom känns det bättre att låta honom växa upp i en lugnare miljö, nära släkt och vänner.


elin om Hemma igen!:
Har läst din blogg ett tag, vet inte hur jag hittade den riktigt, så jag undrar, vad ska du plugga? Vill du ha fler barn? och kan vi inte få se lite mer bilder på eran nya lägenhet? :)

1. Marknadsföringsprogrammet
2. Självklart vill jag ha fler barn.
3. Visst skulle jag kunna ordna det, ska bara ha minnet med mig en dag när här är ordentligt städat ;)


Amanda om Frågestund!:
Kul!
1; Vad ska du plugga?
2;Hur många poäng är programmet på?
3;Är livet som mamma som du hade tänkt dig?
4;Har du fått mycker negativa kommentarer/snack eller är det mest positivt?
5; Ska ni skaffa fler barn?

Nu fick du många frågor ifall de andra inte ställer många. =)

1. Se ovan
2. Det är på 180 p, alltså 30p /termin

3. Både ja och nej. Kärleken till Jack är så mycket större än jag någonsin kunnat föreställa mig och känslan jag får när jag ser honom är obeskrivlig. Sen självklart har mitt liv förändrats men inte till något som jag inte hade räknat med. Jag var beredd på att det skulle kunna vara jobbigt och inte alltid så lätt, så ingeting har kommit som någon direkt överraskning. För hur det än är så är det inte bara mysigt med en bebis, även om det oftast är det =)

4. Jag har inte behövt höra något negativt rakt till mig men sen kan jag tänka mig att det snackats en hel del bakom rygg. Dock inte av mina vänner och vad resten tycker skiter jag faktiskt i.
5. Önskan är att få fler barn nångång.


NAISY- Anna i Landet Upp och Ner om Frågestund!:
Hej! Tycker du att du själv ändrats mycket sedan du blev mamma?

Jag skulle inte säga att jag har ändrats mycket men självklart har jag förändrats. Jag har mognat och kan ibland känna att jag och mina vänner inte alltid är på samma våglängd längre när det gäller att supa sig fulla, ragga killar och ta dagen som den kommer. Numera har jag det mesta planerat och en bra fredag kan lika gärna vara en hemma kväll i soffan med min familj. Annars tycker jag faktiskt att jag är ganska mycket som förut, min personlighet har inte förändrats för att jag blivit mamma men man inser ett och annat när man har ett eget litet liv att ansvara för.


Rebecka om Semster DEL 2:
Vad tycker du om mobbing? vad kan man göra åt det?

Jag tycker mobbning är något rent fruktansvärt som både barn och tyvärr även vuxna männniskor håller på med. Det är helt oacceptabelt och jag skulle bli vansinnig om jag fick höra att Jack sysslade med sådant. Vad man sen ska göra åt det är väldigt svårt. Men ett första steg är att vi vuxna slutar upp med det, för våra barn gör faktiskt som vi gör och inte som vi säger.


Frida om Frågestund!:
Jag undrar vad du ska plugga

Se ovan

Semster DEL 2

publicerat i En mammas vardag;



Första dagen i skåne tog vi det väldigt lugnt och åkte endast in till centrum för en liten shopping runda. Jack fick två nya jackor och ett par nya allväders byxor. Välbehövligt inför dagis. Vi lkete lite på lekplatsen, Jack åt sand och tyckte det var gott! haha, usch!

Sovmorgon

publicerat i En mammas vardag;
Idag har jag fått en välbehövlig sovmorgon, så nu känner jag mig riktigt utvilad. Dagen fortsätter i samma anda som igår, TVÄTT. I eftermiddag får vi dock förhoppningsvis besök av vänner med bebis, Jack blir lika förundrad varje gång det kommer en bebis ;)

Ha en bra dag!

Ganska klent!

publicerat i En mammas vardag;
Eftersom att det fortfarande är lite klen i frågestunden och på bloggen överhuvudtaget idag ( så är det ju när det är helg) så skjuter vi upp svaren till imorn kväll istället. Så fortsätta ställa era frågor i kommentarsfältet!

Unga mödrar

publicerat i En mammas vardag;
Nu ska jag sätta mig och bara lata mig i soffan och titta på Unga mödrar, en serie som enligt mig ger en väldigt snevriden bild av många av oss unga mammor. Dom skaffar barn hitan och ditan, har inga pengar, lever på bidrag, vet knappt vem pappan är och var och varannan helg super dom skallen av sig.

Inte ens i närheten av min vardag, Tack och lov!

Schema

publicerat i En mammas vardag;
Har precis suttit och tittat igenom mitt schema inför dom första veckorna ch det hade varit helt okej om det inte varit så att jag har förelsäningar till 16.00 väldigt många dagar. Lite krisigt då mitt tåg går 16.11 = en omöjlighet att hinna med. Får väl se hur det går, inte värre än att jag får ta ett senare täg hem dock inte jättekul att vara hemma 19.30 när man åkt hemifrån vid 06.30 på morgonen =(

Tvätt, tvätt och mer tvätt.

publicerat i En mammas vardag;
Det tar ALDRIG slut! Jag har tvättat 3 maskiner tvätt sen vi kom hem och har fortfarande 3-4 maskiner kvar. Det hänger tvätt överallt i lägenheten eftersom att inte allt tyvärr går att tumla. Säger jämt att jag behöver nya kläder och att Jack absolut behöver det så boven i tvättdramat måste vara M. Lättast att skylla på honom i alla fall!

Semester DEL 1

publicerat i En mammas vardag;



På onsdagen åkte vi med min mamma,man och minga såsmystrar till Halmstad äventyrs land. Det var riktigt fint och överförväntan, något som faktiskt både stora och små uppskattade. Jack tittade på allt och var helt förundrad över allting, så spännande att han inte sov på hela dagen trots flera försök.

Så har ni vägarna förbi Halmstad så gör ett besök.

Söndag morgon

publicerat i En mammas vardag;
Vad skönt det var att vakna upp i sin egen säng, med sitt eget täcke i sin egen lägenhet. Det är alltid lika skönt att komma hem när man varit borta några dagar. Just nu kravlar Jack runt och röjjer järnet här hemma, ingenting går säkert. Jag försöker gå igenom alla bilderna från semestern och se vilka som kan lämpa sig att lägga ut här.

Nu ska jag ge lilleman lite gröt och sen stoppa honom i säng för hans förmiddagslur så jag kan fixa med bilderna.

Frågestund!

publicerat i En mammas vardag;
Nu kör vi en frågestund medans jag roar mig med uppacking. Skriv er fråga i kommentarsfältet så svarar jag i ett nytt inlägg imorn kväll. ( Om det nu kommit några frågor ;) )

Hemma igen!

publicerat i En mammas vardag;
Nu har vi landat här hemma, hallen är full av väskor och jag försöker röja upp kaoset bland posten som har kommit. Ska försöka slänga in en maskin tvätt och komma lite iordning ikväll i alla fall så man slipper allt imorn. Jack är i alla fall på gott humör och kravlar runt som en galning. Lycklig över att vara hemma =).

Gormorgon från skåne

publicerat i En mammas vardag;
Hej på er!

Nu har jag lånat mormor och morfars dator en snabbis, dom har modem så det tar evigheter att logga in. Vi njuter i alla fall av vår semester tillsammans och tar dagen som den kommer. Får se var vi hamnar idag! Jack är en go kille som vanligt och han blir bättre och bättre på att gå med mindre och mindre stöd för varje dag som går.

Imorn åker vi förmodligen hem till småland såvida det inte är superfint väder i Halmstad, då kanske vi tigger till oss sovplats där ;). Bilder kommer så fort vi kommit hem till vår egen dator och laddat in bilderna.

Ha en bra dag allihopa!

( Har läst alla era kommentarer och svar kommer när vi kommer hem)

lekplats och...

publicerat i En mammas vardag;

145e97d1b0dffc7af5ba266ca7c382a4.png

lekplats och regn är ingen rolig kombination. Vi hann vara på lekplatsen i 5 min innan regnet började ösa ner. Tur jack fått regnkläder idag!

mms blogg...

publicerat i En mammas vardag;

3e702a205849107c6f455195cc627bbf.png

mms blogg från skåne. Nu har vi landat hos min mormor o morfar. Jack är fortfarande vaken men lär däcka så fort vi lägger honom. Vi har haft en underbar dag och alla har njutit av tillvaron. Underbara, älskade lilla familj.

mms blogg.

publicerat i En mammas vardag;

0-514f3d64044d6d6180e4700091d71693.png

mms blogg. Nu är vi på halmstads äventyrsland och jack tycker det är kanon. Alldeles för roligt för att vilja sova..

Morgonpigga

publicerat i En mammas vardag;
Här är vi uppe tidigt, eller i alla fall tidigare än vanligt. Försöker få tag på min mamma för att höra om familjerna ska åka iväg till "minilan" idag. Sen kanske jag, M och Jack drar vidare ner till skåne och blir där i några dagar. Vi tar det lite som det kommer, vi har ju semester.

Klart

publicerat i En mammas vardag;

Nu är altt färdigt här hemma och jag njuter av hur skönt det är med ett städat hem, eller ja nästan i alla fall. Jack röjer just nu inne på sitt rum men det är sånt man får leva med. Den pedantiska tanten kommer fram när han har lagt sig!

Ska ut i köket och se om M vill ha någon hjälp men känner jag honom rätt så vill han stöka där ute själv, inte mig emot. Ha en fin kväll allihopa..

Fy vad tråkigt!

publicerat i En mammas vardag;
Usch, vad det är tråkigt att städa men nu är det i alla fall gjort. Bara dammsugningen kvar sen är det rent vilket i och för sig är riktigt skönt. Skulle egentligen begett mig på kryddparty nu men känns som det blir stressigt då jag skulle haft med lilleman och han är i stort beov av ett bad och just nu ligger och sover så jag hoppar det denna gången. Min lilla skrutt, han var så ledsen när han skulle sova, dumma kindtänder som bråkar med honom. Mammas hjärta♥

Kurslitteratur..

publicerat i En mammas vardag;
Fick brev hem från Halmstad högskola idag om lite tider osv, bland annat vilka mina två första kurser kommer vara. Kollade precis kurlitteratuen och OJ! De två första böckerna är på 500 respektive 1000 sidor och ALLT på engelska. Önska mig lycka till!

Fint till lilleman

publicerat i Barnkläder;



Det fanns faktiskt en hel del fint till lilleman från H&M's höstkollektion med, det här är bara en bråkdel av vad som ska få flytta in hos Jack. Han BEHÖVER ju faktiskt det.

Bild: H&M

Städdag

publicerat i En mammas vardag;
Idag ska vi röja lite här hemma och fixa med sånt som annars inte blir fixat. Jacks mormor kommer hit och passar honom så vi kan få fixa och dona utan en massa avbrott. Jack kommer trivas då mormor varit bortrest i 1v och han såklart saknat henne massor. Dom är tajta dom två♥

Andra aktiviteter..

publicerat i En mammas vardag;
Sitter och letar och funderar över några roliga aktiviteter som man kan göra nu i sommar, små resor som både stora och små kan uppskatta. Vore roligt att åka iväg och göra något med Jacks mormor också ju, så om ni har några förslag bara släng in en kommentar!

Lotta på liseberg.

publicerat i En mammas vardag;
Nu bänkar vi oss i soffan för att titta på Lotta på Liseberg, lite lagom måndagsunderhållning. Lott har vi faktiskt också köpt så håll tummarna för att vi vinner. Pensionärsvarning? Japp!

To Mama- H&M

publicerat i Kläder & sånt;



Äntligen har H&M's höstmode kommit ut på nätet och det fanns faktiskt mer än vanligt som gärna skulle få lov att flytta in i min redan smockfulla garderob, materialist? Javisst!

Bilder: H&M

Fikamys

publicerat i En mammas vardag;
Blev en fika hos svärmor och co innan vi åkte och handlade. Som vanligt bjöd hon på god fika och hon gör absolut dom godaste bullarna som finns. Jag skulle kunna leva på dom. Jack stortrivdes då hon nu ordnat ett kök med kylskåp, micro osv. Jack lade in saker i micron öppnade igen och så la han in dom igen, superkul! Så han lär absolut uppskatta en av sina kommande födelsedagspresenter..

Inställt

publicerat i En mammas vardag;
Blir inget ut och gunga för vår del då regnet nu öser ner. Blir till att duscha och sen åka iväg och handla grillmat till imorn.

Rea hos babyshop

publicerat i Barnsaker;


Just nu har babyshop en riktigt bra rea med en massa fina skaer som mer än gärna skulle få flytta hem till byn. Både i bodyn och tröjan är jag helt förälskad, kliar ordentligt i fingarna. Tror dock inte M skulle uppskatta det så mycket då jag redan skickat efter lite nytt till lilleman.

Bilder: Babyshop

Godmorgon sunshine!!

publicerat i En mammas vardag;
Idag vaknade jag äntligen av att solen sken utanför, konstigt hur pigg man kan bli av bara det. Nu har dock molnen börjat ta över igen men ska försöka hinna ut och gunga med lilleman innan det utlovade regnet kommer. Just nu sover han förmiddag men efter gröten sen ger vi oss ut.

Ha en fin dag!

Bokat semester!

publicerat i En mammas vardag;



Vi kanske är i senaste laget med att boka semester men nu är det i alla fall gjort. Den 29 packar vi bilen och åker till Borås för en minisemester. Första dagen och natten är vi själva och andra dagen anländer svärmor & man. Det kommer bli 4 underbara dagar men full uppmärksamhet på Jack. Han kommer stortrivas!

Bild:  Borås camping & Borås djurpark

Hemma igen!

publicerat i En mammas vardag;
Nu har vi landat här hemma igen, dock har lugnet inte riktigt lagt sig ännu då Jack sov i stort sett hela vägen hem= pigg bebis nu. Ska försöka med lite vällning nu och se om busen somnar, vore skönt då resten av familjen är ganska trötta efter en dag på äventyr.

Loppis it is!

publicerat i En mammas vardag;
Nu har vi bestämt oss för vad vi ska göra i regnet, HIT ska vi åka idag och bara gå och mysa. Hoppas hitta nån gammal docksäng till Jack och sen vet man aldrig, bara mysigt att gå och "lulla" en sån här dag.

Fortsatt regning helg

publicerat i En mammas vardag;
Helgen fortsätter som tidigare med en massa regn. Just nu är det uppehåll men man hinner bara tänka tanken att gå ut så börjar det ösa ner igen, så tråkigt. Vi ska i alla fall försöka hitta på något att göra, funderar på en stor loppis som ligger en bit härifrån men vi får se var vi hamnar.

Kommentera mera!

publicerat i En mammas vardag;
Ni är ganska många som kikar in här varje dag. Vore roligt om ni kunde lämna något spår efter er, om så bara ett hej. Även om det vore roligt att veta lite mer vem ni är som läser.

Ha en fin lördagskvälll, nu hoppar jag upp i soffan & myser!

Äta en massa..

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;
Jag vågar knappt säga(skriva) det men idag åt Jack hela riskorn utan några som helst problem, något han har haft jättesvårt för innan och bara har spottat ut det. Idag smackade han så glatt och åt nöjd upp nästan allt. Så skönt! Bitar blir ett mindre och mindre problem för var dag som går.

Party

publicerat i Kläder & sånt;


Idag var det egentligen meningen att jag skulle ut på party tyvärr klaffade inte allting som det var meningen. Så nu blir det en hemmakväll med god mat, dryck och godis.. Men festsugen är jag så en cider slinker ner medan jag drömmer mig bort i den här outfiten för en stund.

Top & armband H&M
Skor Skopunkten

Regn, regn, regn

publicerat i En mammas vardag;
Det bara fullkomligt öser ner här hemma. Inget roligt alls, men det hade varit en perfekt dag att åka till Ullared. Synd bara att vi bestämt oss för att vänta med det till början av augusti. Lite mat ska vi i alla fall snart åka och handla för det ekar lite tomt i kylskåpet.

Äntligen helg!

publicerat i En mammas vardag;
Även fast vi nu har semester är det något speciellt när lördagen infinner sig och det är helg, känslan blir annorlunda. Jag och Jack ska snart packa ihop oss för fika med vänner. I eftermiddag blir det förhoppningsvis en tripp till andra vänner för mer fika. Vi är riktiga fikamänniskor jag och min sambo.

Annars var kvällen igår kanon. God mat, om man får säga det själv och mycket trevligt. Vi spelade yatzy och bara tjatade en massa. Precis så det ska vara.

Ha en fin lördag

NJUT!!

publicerat i En mammas vardag;
Slänger bara snabbt in ett inlägg riktat till alla nyblivna och för den del alla föräldrar. NJUT av precis allt tid ni har med era barn. Dom är det finaste vi har och något som vi ska vara rädda om. Dom är din och MIN framtid, ta tillvara på dom och älska dom mest av allt!

Det går inte en dag utan att Jack får höra hur älskad han är, men framförallt inte en dag utan att vi visar honom hur älskad han är. Tänk på det, det är inte alltid vad vi säger som spelar så stor roll utan det vi gör!

Hoppa in i duschen!

publicerat i En mammas vardag;
Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen, känner mig sådär lagom fräsch efter en svettig dag i solen. Vid 18.30 kommer gästerna och då ska ju det mesta vara ordnat.

Ha en fin fredagskväll allihopa så hörs vi sen.

Rea shopping

publicerat i Shopping;
Igår fyndade vi lite på rean till Jack hos lindex som just nu kör på ett superbra erbjudande...





Tyvärr fanns inget av det vi köpte till Jack på hemsidan, däremot fanns den här underbara "Emil"skjortan på REA där men INTE i affär. Hmm! Lite surt men får åka och kika igen om någon vecka.

I alla fall kom vi hem med 6 tröjor/bodies och 2 par shorts och allt för endast 152 kr. Sådant gillas!

Varm, varmt

publicerat i En mammas vardag;
Oj, så varmt det är ute idag. Helt underbart. Vi mötte vänner på dagisets lekplats och där satt vi och bara njöt i gräset i några timmar och barnen kröp runt och fikade mellan upptågen med rån och vatten. Jack som annars är svår att få i vätska drack massor så nu blir det många kissblöjor.

Nu har vi faster på besök och Jack kryper runt och säger iDA, inte hundra att han menar henne eller något annat men gulligt är det.

It's FRIDAY

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon underbara fredag!

Här skiner solen och jag och sambon har precis ätit nybakta frallor ( direkt från affären), så gott! Snart ska vi dra oss ut, jag och lilleman för lek och bus med kompisar. Man får ju passa på att vara ute och njuta så mycket man bara kan i det fina vädret.

I eftermiddag får vi besök av Jacks faster, som tydligen ska cykla!! hit, det är lite över 1 mil. Och ikväll blir det grillning med Jacks gudmor och hennes pojkvän. En riktig mysdag!

Glöm inte att NJUTA av semestern!

Proffsfotgrafier

publicerat i En mammas vardag;

Vi har pratat här hemma om att gå till fotografen och ta kort på Jack runt då han blir året, så idag var vi och kollade lite foton hos en fotograf här i närheten. Tyvärr var det semester stängt så vi kunde bara kika i fönstrena men vilka fina bilder det var på barnen.

Ska kolla upp vad det kostar men som det känns nu spelar det inte någon större roll då många av fotona var precis sådan som jag skulle vilja ha på Jack. Har kollat hos en fotograf i Göteborg ( som tog mina modellbilder) men hon ska ha 1400 kr och det känns som mycket pengar då INGA förstoringar ingår.

Vi får väl se vart vi hamnar men som sagt känns det första alternativet bra. Har ni några förslag på duktiga fotografer så är det välkommet!

Tummen, så söt

publicerat i Barnkläder;


Dessa underbara byxor, som jag förövrig spanat in läänge, fick följa med hem idag. Inte gjorde det något heller att dom var på rea hos babyproffsen. Tummen är ju bara för söt för att kunna motstå.

Godmorgon torsdag

publicerat i En mammas vardag;
Är det inte bara underbart att vakna av sig själv och känna sig utvilad? Blir bara ett kort inlägg här på morgonen då vi ska iväg och uträtta en del ärenden under dagen.

Ha en fin dag allihopa och glöm inte att berätta för dina nära att du ÄLSKAR dom!

Inte trötta alls...

publicerat i En mammas vardag;
Jag och Jack har sovit som  små grisar här under eftermiddagen... Gick och la oss vid 16.30 ungefär och vaknade först för 10 min sedan dom M kom innanför dörren här hemma. Vi har alltså sovit sovit i närmare 2 timmar, det hör inte till vanligheterna här hemma.

Renoveringen av Jacks rum

publicerat i Renovering 2009;


Nu var det ju några månader sedan vi flyttade in men innan vi gjorde det renoverdae vi hela lägenheten utom toaletten och köket som var ganska nyligen hade gjorts vid.

I Jacks rum slapp vi riva tapeter, så vi ( läs M ) spaklade igen skarvarna och sen målade vi ( läs jag) tre väggar vita och en vägg svart. På den svarta väggen satte vi även två våder tapet som föreställer en stad. ( Tror jag bloggade om den i våras).

Resultatet blev precis som jag tänkt mig och Jack verkar gilla det med♥

Blöt om både strumpor & skor

publicerat i En mammas vardag;
Underbart väder imorse, regnkaos precis när vi ska kliva utanför dörren. Har varit hos vänner och tittat på deras nya hus som dom ska TOTAL renovera. Jag är inte ett dugg avundsjuk på all renovering, efter vår renovering av lägenheten är jag inte tt dugg sugen att ändra en massa. Men huset kommer bli kanon när det är färdig.

Fika & bus hann vi såklart med och nu är M iväg och kollar marker medan jag och Jack tar en soft eftermiddag hemma. Semester är ju bara för skönt.

NJUT alla semesterfirare!

Kommer ni ihåg min apa?

publicerat i En mammas vardag;


Som jag skrev sist så är Jack en riktig klätterapa och som sagt är det livsfarligt! För någon vecka sedan låg han såhär och skulle klättra ner, med huvudet först som vanligt. Dock damp han i golvet och skrek hysteriskt, vi tröstade allt vi kunde och helt plötsligt ser vi hur det rinner blod ur hans näsa. Gissa om man blev rädd! Som tur var var det bara lite näsblod då han slog i näsan men usch så rädd man blir!

Hej på er igen!

publicerat i En mammas vardag;
Hej ni!

Nu var det väldigt länge sedan jag uppdaterade här, men lusten har helt enkelt inte funnits överhuvudtaget. Inte tiden heller för den delen. Men nu är det semester och jag ska försöka hinna uppdatera lite mera och hålla tummarna för att blogglusten håller sig kvar för som det är just nu kliar det verkligen i fingrarna.

Later!