Fullt i veckan-Redan torsdag

publicerat i En mammas vardag;
Här har det varit lite dåligt med uppdateing, varken lusten eller orken har faktiskt funnits men nu så känns det som att det är på väg tillbaka. Idag är det kyrkansbarntimme, lunch med mamma och föräldraträff som gäller. Sen blir det handling hela familjen, vi ska prova på veckomatsedel efter att ha hört det från många håll. Får se hur det kommer gå med det ;)


Igår var vi på mammaträff i Sunnaryd och det var hur trevligt som helst, som vanligt. Vi är för j*vla roliga, haha =). Bestämdes i alla fall att vi ska ta en utgång på Harrys inom en snar framtid, fulla och galna med såklart. I vilket fall som helst hade vi det supertrevligt igår och bebbarna verkade också uppskatta det.

Nu, kläder på lilleman och sen ska vi ge oss iväg. Och förresten snart börjar renoveringen i den nya lägenheten....kommer bli så snyggt. Ha en fin dag

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sigrid:

Oj det har inte jag märkt alls faktiskt! Sixten har ändå sina storlekar väldigt länge efs han är så liten ^_^ Kan tänka mig att det är lite olika med kvalitén! Men det är så billigt så det gör inte så mkt :) Men jag har faktiskt inte märkt nån kvalitéförsämring alls :)

Kommentera inlägget här :