Lång dag

publicerat i En mammas vardag;

Det har varit en lång dag i skolan och nu blir det snart tacos och lilllördag på en tisdag för vår del. Imorgon har vu lyxen att vara lediga alla tillsammans, vilket inte händer allt för fta mitt i veckan. Så imorn ska det bytas fönster i badrummet, så kanske vi kommer ännu en bit på vägen mot ett färdigt badrum på nedervåningen. Det tar tid! Och det får det göra när man har en guldklimp som man vill ha tid med.

Ny vecka, nya tag

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon måndag!

Vi har lyx och är lediga idag med, jag och Jack i alla fall. Det var en krasslig pappa som släpade sig till jobbet idag, envis som han är. Vår dag här hemma kommer bestå av tandläkarbesök och utvecklingssamtal för Jack. Ska bli roligt att se vad dem har att säga om honom, mammas hjärta♥

Resten av veckan blir förhoppningsvis ganska lugn trots någon föreläsning och företagsmöte. Och till helgen hoppas vi på att byta fönster och sätta upp den sista gipsen i badrummet vi renoverar. Men nu blir det sen frukost!

Lördagmorgon

publicerat i En mammas vardag;
Lördagen började med en skön sovmorgon för mig, ända till kl 07.30. Man vet att man har småbarn när man tycker det är att sova länge. M gick utanför dörren för en stund sedan, rådjursjakt stod på hans schema. Jag och Jack åt mysfrukost och ska bara mysa inne innan det är dags för kalas i eftermiddag.

Familjen kaos

publicerat i En mammas vardag;

Storhandling stod på schemat efter att vi hämtat M på jobbet och det var lättare sagt än gjort. Jack var på det busigaste humöret någonsin..

Vi sa; Stå still
Jack sa: Ett,två tre spriiiiiing!

Vi sa; Rör inte det!
Jack sa; Vi köpa det! (och slängde i det i vagnen)

Det var lugnt sagt familjen kaos som handlade idag och nu njuter jag av att ha ett sovande barn och ett glas vitt.

Dagen får avslutas med ett citat av världen mest fantastiska lärare som jag stötte på på systemetet idag;
" Barn är inte söta när dom sover. Dom är söta för att dem sover"♥

Fint till de riktigt små

publicerat i Barnkläder;



Supersöt prickig body med omlottknäpp ( finns även i brunt)


Cardigan till tuffa små killar eller tjejer



Är inte denna bara så söt? Kanske inte så smidigt med luva men ack så fin ;)

Det har varit lugnt på bebisfronten ett tag nu men sen poppar det till och nu är det en del av våra vänner som väntar smått. Vilket känns superkul! Det finns så mycket fint till de små, mer än när Jack var liten...fast det kanske bara känns så för man själv inte har en bebis ;).

♥Barn är det finaste man kan få♥

Bilder; Lindex

Pannkisar

publicerat i En mammas vardag;
Det var en superduktig kille som blev fin i håret och stolt berättade för de som satt och väntade att han klippt sig och fått en blixt målad med på ena sidan. Nu är vi hos mormor och ska äta både pannkakor och lussekatter. Just nu pysslas det för fullt i köket. Mysigt!

Bulan!

publicerat i En mammas vardag;
Igår hann jag knappt innanför dörren innan fröknarna på dagis berättade att Jack slagit sig. Gör ont att veta att han haft ont och jag inte varit där och kunna trösta honom. Mammas hjärta♥



Var inte det lättaste att få en bild på bulan och blåmärket när man har en buse som har myror i byxorna. Blå och svullet är det fortfarande och röra får man absolut inte göra. ( Ser ni kaluffsen? Klippning är ett måste!)

Godmorgon helgen

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon,

Här hemma vaknade vi när pappan i huset gick upp för att åka till jobbet, så det var en tidig morgon idag. Nu är det Byggare Bob på tv och mys i soffan innan frukost och fix. Jack ska klippa sig vid 10 och lite ärende ska göras senare innan vi tar fredag och helg på riktigt.

Natta

publicerat i En mammas vardag;
Det var ett härligt gäng tjejer idag precis som jag trott och alla var nöjda och glada. Vädret höll sig men det var verkligen en evighetsväg hem. Tycker verkligen inte om att köra i mörker, blir så ansträngt i ögonen. Borde egentligen gå och testa synen igen då jag kisar när jag läser men har inte rokat ta tag i det. Men nångång!
Nu; Sängen!

On the way

publicerat i En mammas vardag;
Maten är intagen och nu slänger jag ut sakerna i bilen för att åka iväg till en kanontrevlig värdinna och alla glada kunder♥

Håll tummarna att det fortsätter vara uppehåll. Regn, mörker och en trött mama=dålig kombination.

Eftermiddagen

publicerat i En mammas vardag;

Jag fick hämta en glad liten kille idag som knappt ville följa med hem. Han älskar verkligen sitt dagis. Solen sken men det blåste så mycket så vi bestämde oss för att vara inne och mysa. Det har fikats glass och Jack har tittat på Byggare Bob medans jag fixat iordning middagen.






Söt liten kille som ville gå själv en liten bit på väg hem från dagis.


Dags att mysa lite till med busen innan pajen är färdig.

Godmorgon sol!

publicerat i En mammas vardag;

Det var en glad liten kille som följde med pappa till dagis idag och jag stupade rakt upp i sängen igen. Sömn är det bästa bot när jag är förkyld och nu känns det verkligen som det har vänt mot det bättre. Solen skiner ute så jag ska vara effektiv med pluggandet och jobbet så vi kan vara ute och gunga i eftermiddag. Njut dagen♥

Grey´s

publicerat i En mammas vardag;
Ni missar väl inte Grey´s som börjar om en liten stund. Här ska det tändas ljus=mysfaktor...måste locka mannen till soffan ju ;)

Mys i soffan

publicerat i En mammas vardag;


Det var en trött liten kille som slocknade här hemma för en stund sedan efter massa bus med traktorerna och bilarna. Det kan underhålla honom i flera timmar ibland..




Min förkylning känns bättre efter vila men känner mig ändå sliten så ska landa i soffan med några lussekatter som vi slängde ihop i förrgår. Det måste vara den godaste bulle som finns...har ju redan idag ätit 4 st!! Hoppsan!

Sjung inte!

publicerat i En mammas vardag;
Pappan i huset har kommit hem och Jack blev lycklig. Han är nog lite trött på sin mamma efter en hel dag inomhus, regnet har öst ner hela dagen. Vi har lyssnat på barnmusik och Jack har skrikti " Sjung inte" så fort jag öppnat munnen ♥

 Imorn hoppas jag på dagis för hans del så jag får pluggat och jobbat lite. Tyvärr blev lekdejten imorgon inställd men vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute en stund.

Myser runt..

publicerat i En mammas vardag;

Idag tar jag och mysungen en väldigt soft hemmadag. Just nu är vi familjen förkyld och försöker kurera oss så mycket det går. Vi har massa skojigt inbokat i slutet av veckan, med lekdejter och kalas så sjuka vill vi inte vara. Busen myser runt nakenfis och leker med bilar, pusslar och kikar på film. Just nu råder barnmusik och tårtspelet.



Busen för ett år sedan, idag kör han samma stil...