Sunny day

publicerat i En mammas vardag;
Härligt det är att vakna av att solen skiner utanför fönsret och av en glad liten kille. Vi passade på att mysa lite i soffan innan dagis och det var en betydligt gladar liten herre jag lämnade idag. Han möttes i dörren av härliga kompisar och innan jag hunnit ut från gården var de i full gång och jag hörde dem skratta så härligt. Det känns bra i mammahjärtat att han trivs på dagis och har så fina vänner som blir så glada då han kommer på morgonen. Jack, vår fina underbara!

Hjärtat

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon på er!
Idag var den en ledsen liten kille vi lämnade på dagis och det gör så ont att behöva gå när han klamrar sig fast vid en. Hade jag kunnat att jag stannat tills han var glad igen men det går ju inte när man har tågtider att passa tyvärr. Nu hoppas jag att han är sitt glada jag igen och busar runt med sina kompisar medan jag ska ägna dagen åt budget och kalkylering. Oh yes, we got work to do!

Jobbar hårt

publicerat i En mammas vardag;
Intervjun gick toppen och kommer bli en bra grund i rapporten som ska skrivas. Mmmm, choklad vad gott det är! Tar en paus i skrivandet på affärpslanen med lite marabou och njuter av att kunna sitta hemma och skriva med möjligheten att gå ut i solen på erftermiddagen. Ha fin dag allihopa. Back to work..

Monday morning

publicerat i En mammas vardag;


Hjärtat ute i pyjamas för några veckor sedan♥

Ännu en härlig dag med blå himmel väntar. Idag blir det att jobba hemifrån, förutom en kort tur på en intervju som måste göras idag. Jackebus får bli hemma med pappa och softa och jag får väl fly upp på övervåningen för att kunna få lite gjort. Just nu kör de på mys i soffan och Dora, nya favoriten här hemma. Älskade underbara!