Måndag igen

publicerat i En mammas vardag;
Så var en ny vecka här, veckan då Jack fyller 1 (!). Det gick jättebra att lämna på dagiset idag med och han ville in och busa direkt, det är så fruktansvärt skönt att han stortrivs där. Fick hem våra första "månadsblad på dagis" och där stod det stort och fint "Grattis Jack på 1 års dagen", jag blir lika chockad var gång. Han blir 1 år, på riktigt!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och packa ihop mina saker till skolan, får slänga ner någon frukt eller liknande så att jag inte svälter ihjäl på vägen hem...

Dåligt, dåligt

publicerat i En mammas vardag;
Har inte blivit någon uppdatering på några dagar nu, har helt enkelt inte haft någon lust. Så kan det va ibland.

Imorn är det inskolning för Jack och skola för mig som gäller, vi ska prova att lämna tillsammans imorn jag & M för det är ju faktiskt så det kommer vara sen när vår "riktiga" vardag börjar. I alla fall ska han vara där mellan 8-12 så jag och M får lite egentid hemma innan jag måste åka till skolan. Spännande men skrämmande på samma gång, allt är så nytt men det ska bli fruktansvärt roligt med!

Nu är det soffan som gäller..

Inskolning dag 5

publicerat i En mammas vardag;
Idag lämnade jag Jack på dagis på 2 minuter. Vi gick in tillsammans och jag tog av han kläderna, sen kröp han direkt upp i famnen på en av fröknar och när jag sa "hej då" vinkade han och tittade när jag gick. Inget skrik o inget gnäll, han var bara lycklig över att vara där. Det är så otroligt skönt att det går så fruktansvärt bra.

Inskolning dag 4

publicerat i En mammas vardag;
Inskolningen gick bra även idag, eller dom sa att det hade gått bra i alla fall. Själv var jag bara där i knappt 5 minuter sen sa jag Hej då och Jack vinkade glatt då jag gick. Känns så otroligt skönt att han verkar trivas så bra, både med personalen och de andra barnen. Nu ligger en trött lilleman och sover och jag ordnar en massa to-do inför skola, födelsedag osv..

Högen bara växer o växer o....

publicerat i En mammas vardag;


Det börjar bli lite panikartat här hemma då vår tvättkorg bokstavligen svämmar över av tvätt. Och jag kan inte göra något åt det för tvättmaskinen är trasig. Efter bara 4 månader!! Hoppas verkligen reperatören kommer imorn fast om han inte kommer får jag en bra anledning att köpa ny kläder till mig och lilleman. Eller hur? =)

På dagis!

publicerat i En mammas vardag;
Nu är jag hemma själv, utan bebis och utan sambo. M jobbar ju såklart men Jack lämnade jag på dagis för 30 min sen. En mycket märklig känsla att lämna honom och gå hem själv igen, Jack däremot brydde sig inte alls utan vinkade bara och sen var han i full fart igen. Skönt!

Vid 10 ska jag hämta honom igen så då får vi se hur det gått och framförallt hur han reagerar när man kommer igen.
Ha en fin dag!

1-års kontrollen

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;
Igår var vi på BVC på Jacks 1-årskontroll och det gick så bra så. Han skrek knappt nånting vid sprutorna och allt annat var bra, det enda som var lite läskigt var när doktorn skulle undersöka. Det gillade han inte riktigt!

Nu väger lilleman 10160 g och är 78,2 (!!!) cm lång.

Vinterjacka till lilleman

publicerat i Barnkläder;



Tråkigt men sant! Augusti är inte ens slut än men jag funderar redan på vad lilleman ska ha för vinterjacka. Älskar färgen på den översta som kommer från H&M men samtidigt är ju den från P.OP fin med. Fast priset... Vi får se!

2:a dagen på inskolningen

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;
Idag har vi varit på förskolan länge, mellan 9-15. Jack har haft hur kul som helst och varkar trvias bland alla barnen och fröknarna. Att jag var där brydde han sig inte om utan kröp iväg och utforskade allt på egen hand. Vid lunch åt han mycket och jag blev helt chockad, hemma bara kastar han vår mat ( lagar vi inte god mat?). Till mellis åt han dessutom smörgås, något han annars klöks av och kinte alls är speciellt förtjust i.

Unge, unge, unge han slutar Aldrig att förvåna!

En stor dag imorn!

publicerat i En mammas vardag;
Imorn är det en stor dag! Imorn ska jag för första gången på över 1 år ställa klockan tiiidigt för att åka till skolan, en ganska märklig känsla när man är van vid att vakna av en pratandes son. Oj, vad jag kommer sakna alla våra mysmorgnar.

Men framförallt är det en STOR dag imorn för då börjar Jacks inskolning. Tänk att min lilla bebis redan ska börja dagis och jag sörjer lite att jag missar hans första dag där. Jag lnskar så att jag kunde sett hans reaktion men jag är glad att M får vara där och se den. Jag har ju faktiskt varit med vid många "första gången" ögonblick som han inte har pga att han jobbat.

Well, regristrering på skolan imorn och inskolning för Jack. Inte nog med det, 1-års kontroll ska det också bli imorn.

Sov gott!

Den 22 augusti- Beräknad födsel

publicerat i En mammas vardag;



Idag är det en speciell dag för mig. Den 22 augusti kommer alltid att vara speciellt, för det var då vårt lilla kille var beräknad att komma ut. Lite visste vi att det skulle dröja 14 dagar till.

Såhär skrev jag för exakt 1 år sedan:

BF-Beräknad födsel IDAG

Äntligen! Jag klarade det..all tid jag aldrig trodde skulle gå har äntligen gått. Det är den 22 augusti och beräknad födsel eller också bäst före datumet för bebisen =). Idag är sista dagen som "normalt"gravid allt efter idag är övertid och om max 14 dagar har jag min lilla bebis här hos mig. Känslan är helt underbar och obeskrivlig. Det känns liksom inte riktigt verkligt och jag tror det är därför jag ännu inte tagit mig i kragen och packat någon BB-väska. Jag tror inte rikigt ännu på att det faktiskt ska komma en liten bebis som är min och M's. Bara vår!

I alla fall, även om det inte kommer någon bebis idag är det inte långt kvar och nu kan det hända närsomhelst. Så jag känner mig inte direkt deppig och trött på att vara gravid ännu. Jag passar istället på att njuta den sista tiden. För även om det är absolut bäst att ha bebben hos sig så lär jag säkerligen sakna min underbara mage. Så det är bara till att njuta och vänta för snart, snart kommer mitt underverk ut.

BF den 22 augusti. Jag är i mål!

Borta bra men..

publicerat i En mammas vardag;
Hemma bäst! Nu är jag hemma igen och det känns så skönt. Som läget är nu verkar det tyvärr inte bli någon mer nollning för min del då min kära mor lyssnade på mina lungor och hörde an antydan till rassel. Not god!

Nu blir det till att ta det lugnt och ladda batterierna. Ska dock ner till Halmstad på måndag då jag måste pga uppropet. På måndag börjar Jacks inskolning så han ska få all min tid. Mammas älskade lilla unge!

Sjuk, skit med!

publicerat i En mammas vardag;
Torsdagen var en bra dag med nollnign och allt. Skitkul! Fredagen var inte en fullt så bra dag, förkyld som bara den och minsta lilla ansträngning gör att världen snurrar som bara den och det känns som jag druckit 5 snapsar för mycket.

Så nu sitter jag här och tittar på friidrott, något jag förövrigt redan annars tycker är skittråkigt, och har det ganska trist när jag skulle kunnat vara ute med min nya klass och tvåorna. Skit med! Håller tummarna för att jag mår bra på söndag och kan vara med då i alla fall. Jag var ju så Taggad!

Packa, Packa, Packa

publicerat i En mammas vardag;
Här hemma är jag i full gång med att packa inför morgon dagen. Vi måste åka ganska tidigt så då gäller det att allt är packat och klart och att allt är i sin ordning. Det finns ingen tid att leta nappar, kläder osv imorn inte. Jacks väska är i alla fall i stort sett klar och snart ska jag ge mig på min. Den stora utmaningen då jag inte har någon aning om vad jag ska ha med mig. Inte blir det lättare heller av att man inte vet vad man ska utsättas för dom närmaste dagarna ;)

En speciell dag

publicerat i En mammas vardag;
Idag är det faktiskt en speciell dag, inte för mig, utan för min lillasyster O som börjar 1:a(!) klass idag. Det är Stort! Igår kväll var hon här och visade vad hon och mamma hade köpt inför den stora dagen. Hon hade fått ny väska, borste, kläder, pennor osv. Min lilla tjej!

Jag hoppas verkligen hon kommer tycka det är roligt med skolan och läxor m.m precis som jag gjorde när jag var liten. Jag minns hur lycklig jag var över att få börja skolan "på riktigt" och vilken pirrande, spännande känsla det var att få sätta sig där i klassrummet med alla ens klasskamrater omkring sig. Känns nästan som igår fast det nu har gått 13!! år.

Lycka till idag O, storasyster älskar dig!

Till bebisen

publicerat i Barnkläder;



Titta vilka fina bebiskläder. Om vi skulle väntat en liten nu skulle det absolut ha inhandlats. Tur att byxorna och tröjan finns i Jack storlek med!

Bilder: H&M o Lindex

Lite bättre

publicerat i En mammas vardag;
Inatt har vi haft en BRA natt, så skönt det var att få sova nästan hela natten utan avbrott. Välbehövligt! Dock är min hals värre och jag kraxar när jag ska prata men snuvan som var på väg verkar faktiskr ha blivit bättre. Och det är ju bra. Har jag "bara" ont i halsen gör det inte mig så mycket så länge jag slipper rinnande näsa och feber.

Whisky, dusch och övertrött bebis

publicerat i En mammas vardag;

Har precis druckit världens minsta whisky i hopp om att mitt halsont ska vara som borblåst imorn när jag vaknar. Kan väl säga att jag mår sådär lagom bra av den, det måste vara det äckligaste man kan dricka.

Planerna är att hoppa in i duschen inom en förhoppningsvis snar framtid då lilleman har somnat. Just nu ligger han i sin säng och varvar skrik med prat, fullständigt slutkörd och övertrött.

Dags att stoppa in nappen ocg stoppa om honom igen!

Trött Mama

publicerat i En mammas vardag;
Idag är jag en riktigt trött mama och det känns i hela kroppen att Jack inte har varit riktigt frisk dom senaste dagarna. Man har burit mycket, stålsatt sig mot skrik och gnäll och sovit fruktansvärt dåligt och det tar verkligen ut sin rätt nu. Halsn värker och ögonen går nästan i kors. Ska försöka sova lite sen, behöver ladda batterierna inför nollningen.

Magen v.32

publicerat i En mammas vardag;



Kolla in den där kulan ;). Här var jag gravid i v.32 och hade alltså 10 veckor kvar innan Jack bestämde sig för att titta ut. Herregud, så stor jag var redan då och "värre" blev det.

Kan ni fatta att jag två veckor tidigare tryckte in den magen i en balklänning, haha =)

Hemlös

publicerat i En mammas vardag;
Ahh, från att ha haft flera sovplatsalternativ under nollningen verkar det nu som att jag står UTAN! Ibland är livet bara sådära lagom kul =(

Sjukstugan

publicerat i En mammas vardag;
Åh, vilken natt. Den har inte varit jätterolig faktiskt. Jack vaknade precis innan vi skulle gå och lägga oss och sen vägrade han sova. När han tillslut lyckas somna dröjer det bara någon timme så är han helt igentäppt och ligger och gnyr. Vid 04.30 är det näsdroppar, omstoppning som gäller och tillslut får vi sova i lugn och ro till 08.40.

Nu är lilleman supertrött men vägrar sova, blir väl tjockt i halsen när han ligger ner antar jag. Min lilla plutt, han ska inte vara sjuk. Jag håller tummarna för att han är bättre till torsdag.

The perfect one..

publicerat i Kläder & sånt;



Har suttit halva eftermiddagen och letat efter en klänning att ha på finsittningen ( nolleavslutningen) och då jag äntligen har hittat en klänning jag verkligen skulle kunna tänka mig att ha, då är det leverans v.36-37, en vecka FÖRsent!

Men så fin den är..

Bild: stylebystars

Godmorgon sista myslördag!

publicerat i En mammas vardag;
Jag har kommit till den tid då jag börjar tänka allt i "sista gången termer". Som idag är det sista gången på några veckor som vi har mysig vaknaallatillsammans lördag. Sista dagen M har semester. Sista gången Jack äter 8-månaders välling osv.

Har man inte barn låter det säkert hel knäppt men man försöker så hårt att ta vara på varje liten stund och ändå springer tiden förbi en. Idag är det 3 veckor tills Jack fyller 1 år. Hallå! Han föddes ju igår! Var tog all tiden vägen, jag skulle ju vara mammaledig i en evighet och nu kickar allt igång om 5 dagar...

Få ihop vardagen

publicerat i En mammas vardag;
Sitter och försöker klura ut hur vår vardag ska gå ihop sig dom närmaste veckorna då det är mycket nytt som sker i våra liv. En helt ny vardag kommer påbörjas och bubblan man har levt i det senaste året, framförallt månaderna när båda varit lediga spricker.

De närmaste två veckorna ska vi få jobb, inskolning på dagis, nollning och terminstart att gå ihop sig. Det är inte det lättaste och tyvärr får jag bortprioritera en del av nollnings dagarna, men en 5 stycken tror jag i alla fall ska gå att ordna.

Det är inte så lätt, prova ni att få ihop en jobbande man, barn på dagis och en mamma som pendlar 16 mil om dagen....Fast jag har gett mig f*n på att det ska gå, det Måste helt enkelt gå!

Polarn o pyret

publicerat i Barnkläder;



Visserligen har dom funnits ute i butik ett bra tag nu men dom kan faktiskt inte få nog med uppmärksamhet. Höstens färger är underbara och kommer verkligen liva upp dom gråa höstdagarna. Har dock bara sett den turkosa "live" och den är sanslöst fin. Min favorit är dock den gröna som står högt upp på Jacks önskelista..

Fredagsmys

publicerat i En mammas vardag;
Är det bara jag som älskar olw (?) reklamen; Det är dags för FREDAGSMYS, om det så är det sista jag gör...

Allvarligt talat, det är jättetöntigt men man kan faktiskt inte låta bli att sjunga med sådär lite i smyg när ingen hör. Den sätter sig på huvudet och biten där dom sjunger; "Hoppas inte föräldrarna stör" är klockren. Tonårsminnen väller fram, haha...

Har ni några pinsamma tonårsminnen?

Gästbloggare!

publicerat i En mammas vardag;
Idag hittar ni mig som gästbloggare hos Bambi . Där kan ni nu läsa min förlossningsberättelse och lite mer om hur jag såhär i efterhand tänker på den.

Marknad

publicerat i En mammas vardag;
Idag ska vi dra iväg på en ganska stor marknad som är en bit ifrån där vi bor, riktigt mysigt. Solen skiner och himlen är blå så det kan knappast bli bättre. I eftermiddag kör vi på fika hos vänner och sen handling inför helgen. En kalender ska också hinnas med att införskaffas idag, min tar slut på söndag (!) och jag överlever inte vardagen utan den..

Stå själv

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;
Både igår och idag har min son gjort mig till en väldigt stolt mamma. Igår satt jag på golvet på hans rum och busade lite när han ställer sig upp mot mina ben och tittar mig rakt in i ögonen och S L Ä P P E R taget och står själv en stund. Duktiga killen! Idag gjorde han det igen så om en vecka kan han nog det perfekt. Sen är det bara gången vi väntar på..

Riktigt snyggt

publicerat i Kläder & sånt;



Det här är ju bara sjukt snyggt. Det kliar i fingrarna, vattnas i munnen och jag känner hur kreditkortet bara vill hoppa ur plånboken...

Bild: H&M

Avgrävda kablar!!

publicerat i En mammas vardag;
Varit väldigt frånvarande då vi inte har haft varken telefon, tv eller bredband på tre (!) dagar. Efter 1 timme utan något fungerande blev jag rastlös och ringde telia varpå konversationen löd såhär:

-(Jag); Jag har ingen telefon, tv eller bredband
- Det där lät ju inte så kul, haha.
-NEJ!

Killen felsöker....

- Ja, du har en fin avgrävd kabel här, jag skickar ut nån som lagar det om 3-4 dagar.
- Va??

Man är sådär lagom bortskämd med all teknik!

Fortfarande varmt..

publicerat i En mammas vardag;
Solen skiner och det är supervarmt ute, vi har dock hållit oss inne än så länge. Snart ska vi bege oss till Jacks mormor och hälsa på en stund innan dom som ska hämta vagnen kommer. Känns lite märkligt att sälja den men skönt med. Dock jobbigt att vår nya vagn inte kommit än. Hoppas dom ringer imorn så vi kan åka iväg och handla på tisdag, smidigast med nya vagnen ;)

När vi ändå..

publicerat i Barnkläder;


Pratar Emil...Denna hade också väldigt gärna fått följa med hem igår. Det får bli när barnbidraget eller nåt kommer. Söt som bara den. Finns på Lindex

"Emilskjorta"

publicerat i Shopping;
Minns ni det HÄR inlägget! Då jag var så sur över att den inte fanns på rea i butik? Igår var jag inom Lindex och vad hänger då där på reastället om inte EN ensam liten skjorta, i storlek 80!!! Lycka!!

Inte nog med det för prislappen visar 19,50!!!! Rena, rama rånet, men ack så fint den hänger på galgen i Jacks rum!

Inte känt för det

publicerat i En mammas vardag;
Har inte alls känt för bloggen idag därav min frånvaro. Nu sover lillkillen och vi grillar lite här hemma, egentligen skulle jag varit iväg men allt blir inte alltid riktigt som man tänkt sig. Det får helt enkelt bli en annan dag, nästa helg kanske.

Nu börjar magen kurra och snart är det mat, sen blir det mys i soffan med nya Wallander filmen tror jag. Och en dle planering inför de kommande veckorna med. Åhh, pussel är vårt nya liv snart!

Hot, hot, hot

publicerat i En mammas vardag;
Åh, idag har det varit riktigt varmt. Var iväg och badade på ett utomhusbad med lilleman innan och han älskade det. Kröp runt och plaskade i barnpoolen och har hur nöjd som helst. Det var inte heller fy skam att få äta fruktis i skugga sen heller. En riktigt mysig dag har vi haft, fast just nu känns det som att jag håller på att tyna bort. Så varmt i lägenheten! Värmepumpen kommer snart få gå på kyla känner jag!

Upp o iväg

publicerat i En mammas vardag;
Här hemma är vi uppe och färdiga att ge oss ut, ska bara slänga i mig lite frukost först. M ska iväg så jag och Jack får se vad vi hittar på, det lutar i alla fall åt bad, inbjudningskortsköp och kanske en sväng till systemet. Håller tummarna för att min vagn har kommit så att jag kan ta det i samma veva men jag tror inte att chansen är så stor.

Ni får en ha fin dag och njut av solen.

Skit Ikea

publicerat i En mammas vardag;
Satt och tittade på Ikeas hemsida efter det bord+stolar som vi bestämt att vi skulle köpa till Jack i 1-års present. INte f*n hittar jag det och nu verkar det som att dom har tagit ur det ur sortimentet.

Det finns andra vita stolar+bord men jag vill inte ha några j*vla katter och hundar på ryggstödet. Jag vill ha helt vita, vanliga fina möbler. Både Mio och Kids concept har men dom kostar bokstavligen skjortan. HJÄLP!!!

Vagnen såld!

publicerat i En mammas vardag;
Nu är vagnen såld, eller nästan. Den står fortfarande i hallen då dom som skulle ha den inte kunde komma idag då dottern fått feber men på söndag kommer dom i alla fall. Fick pengaran insatta idag bara för att dom säkert skulle få den, dom vågade väl inte chansa på att jag skulle hålla den. Men nu är den deras och jag kan med gott samvete hämta ut vår nya vagn som bara kostat oss 100 kr ;)

Ännu mer kläder till lilleman

publicerat i Shopping;


Vi fortsätter att försöka ladda upp så mycket som möjligt nu inför Jacks dagisstart och det börjar kännas ganska så klart. Det enda jag kommer på nu som fortfarande fattas är ett riktigt regnställ och en ryggsäck. Annar tror jag det är klappat och klart!

Torsdag

publicerat i En mammas vardag;
Inatt sov jag som en prinsessa, det var välbehövligt. Här skiner solen och jag funderar på om vi ska gå ut och gunga lite när Jack vaknar från sin förmiddagslur. Sen kommer faster på besök och ikväll åker vi till farmor för att låna en vagn av henne fram tills att den vi beställt kommer.

Ha en fin dag

Jack 11 månader

publicerat i En mammas vardag;
Idag är Jack 11 månader, snart 1 år. Tiden går fort, alldeles för fort!

Det här kan han nu:

- Krypa
- Gå utmed möbler, väggar etc
- Gå och bara hålla i sig i ett finger
- Klättra upp i sin fåtölj själv
- Säga mamma, pappa, titta, tack tack, ajaj, isse=kisse, där, hej, é de

Just nu väntar jag bara på att han ska våga släppa taget och börja knata iväg. Det är nära, just nu är han bara en liten fegis =)

Shoppat till Mama

publicerat i Shopping;


För en gångs skulle shoppade jag lite till mig själv när vi var iväg, det blev bland annat två toppar från Gina Tricot och sen skor från skopunkten. Måste ju börja ladda upp lite inför hösten nu.

Rusning på vagnen

publicerat i En mammas vardag;
Det blev att vi köpte ny vagn, vilken det blev avslöjar jag senare. I alla fall lade jag ut vår Emmaljunga på blocket igår kväll och fram tills nu har 4 personer hört av sig och varit intresserade. Den första som ringde skulle HA den och kommer imorgon och hämtar den. Nöjd är jag!

Trodde att den skulle bli lite svårsåld i alla fall och nu undrar jag om vi satte den för billigt men men, gjort är gjort!

Vad skulle ni gett för en Emmaljunga Duo Edge som ser ut att vara i nyskick?

Liten frost

publicerat i Shopping;


När vi kom hem från Borås låg det ett fint litet rosa paket från liten frost i min brevlåda. Underbara mössor uppsydda efter Jacks huvudomfång, superfina och dom satt som en smäck.

Titta in på litenfrosts blogg HÄR

Bad night

publicerat i En mammas vardag;
Usch, inatt har inte varit någon rolig natt. Jag har sovit jättedåligt och vaknat flera gånger utan anledning och legat och vridit och vänt på mig. Sista gången jag vaknade var kl.07.10 och då gav jag upp. Kikade lite nyhetsmorgon och njöt av lugnet innan Jack vaknade.

Nu är vi dock uppe och iordning och ska om 1 timme dra iväg till vänner för fika och lek. Mysigt!

Hemma, ännu en gång

publicerat i En mammas vardag;
Så var man hemma efter ännu en minitur. Igår var vi i Halmstad och hade det mysigt. M's syster mfl. passade Jack så jag och M kunde gå ut och äta gott själva.

Vi tog ett glas på en uteservering vid lilla torg, sen middag på Peking för att sedan handla godis sitta lite mer på uteserveringen och till sist avslutade vi med bio. Oj, vad konstigt det kändes att inte ha Jack med sig men visst var det skönt att avnjuta en middag utan att mata någon.

Trevligt hade vi det och med Jack hade allt gått bra. Tack för en bra dag!

Semester i Borås

publicerat i En mammas vardag;



Här kommer lite bilder från vår Boråstrip i förra veckan. Fanns tyvärr inte så många bilder som var lämpade sig för bloggen då man såklart ser Jack tydligt på dom flesta. Men lite lyckades jag skrapa ihop i alla fall.

Kärlekens dag

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon!


Idag är det en speciell dag här hemma, idag har jag och M varit tillsammans i 5 år. Tiden går otroligt fort och jag kan inte förstå att det redan har gått så lång tid. Samtidigt som det känns som vi träffades igår känns det som vi känt varandra alltid. Vi känner verkligen varandra utan och innan och det är en härlig känsla. Kärleken är fantastisk!

Stökungen

publicerat i En mammas vardag;


Hittade denna bilden och jag måste ju visa vad vår son har sysslat med sedan vi kom hem. STÖKA! Han har blivit en riktig Mr Stökig och numera är hans leksaker överallt, Överallt!

Färdigt!

publicerat i En mammas vardag;
Nu har jag skickat in beställningen, det blev lite över 1000 bilder och två förstoringar 20x30 på Jack som vi ska ha i köket, kommer bli så fint. Tur att extrafilm just nu kör varannan bild utan extra kostnad.

Blir nog inte mer blogg idag men jag ska försöka hinna/orka ordna med bilderna från semestern och nya inköp både till mig och Jack.

Ha en fin kväll

Bilder laddas!

publicerat i En mammas vardag;
Har hållt på hela dagen med att ladda in bilder på extrafilm, tar väldigt lång tid då våra bilder är så stora på grund av kameran. Men hellre det, att vi får kanonbilder än att det går fort att ladda in. Nu ska jag bara gå igenom dom och sen ska det framkallas.

Den gången blir skörden runt 1000 bilder, sakta men säkert försöker vi komma ifatt med framkallningen. Snart ligger vi bara 4 månader back ;)

Godmiddag

publicerat i En mammas vardag;
Idag fick vi sovmorgon av lilleman ända till kl.08.30, det är LÄNGE för att vara Jack. Antar att vi alla var riktigt trötta efter semestertripen. Dagen kommer spenderas mestadels hemma med tvätten men i eftermiddag kommer Jacks farfar  & I hit och hälsar på. Ska försöka hinna med en promenad i det fian vädret med, äntligen sol!

Ny vagn

publicerat i En mammas vardag;
Sitter och tittar efter en ny vagn, då jag äntligen har fått sambon på min sida. Vi vill/behöver en mindre och lättare vagn, emmaljungan har blivit för stor känns det som och en mindre vagn skulle passa vår vardag bättre. Så om någon är intresserad av en välvårdad Emmaljunga duo edge med sportchassi hör av er.

Vi (läs jag) kikar just nu på en brio sing. Dem verkar vara en hyfsat liten vagn men fortfarande en Vagn. I veckan ska vi ner till Halmstad och då har M lovat ett besök hos den vagnen för klämning och prövning. Mama is HAPPY!

Home again

publicerat i En mammas vardag;
Ännu en gång har vi landat här hemma efter en rolig semestertrip. Vi kanske inte hade det bästa vädret men mysigt och trevligt var det på alla sätt och vis. Jack ligger och sover en välbehövlig nap och vi gör det vi måste göra. Elmätaren tickar igen för att säga det lindrigt.

Har läst era kommentarer och svar kommer senare när orken infinner sig, känner mig lite såsig i skallen förtillfället. Bilder m.m kommer också senare, förmodligen måndag ;)