Det går bättre och bättre

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;
Det går bättre och bättre dag för dag... Imorse skrek Jack bara en kort stund då han skulle inhalera och sen andades han fint. Senare andades han fint genom hela inhalationen och nu ikväll behövde vi inte ens hålla i honom utan han bara satt lugnt och fint och inhalerade. Duktig är han min son.

Söta tanten ovanpå

publicerat i En mammas vardag;

Det låter nästan som en boktitel men tanten ovanpå är faktiskt söt. Pratade med henne innan idag om att vi knappt fått sova pga Jacks hosta och att det är tufft just nu, hon hade hört honom och tyckt synd om honom. För en stund sedan knackade det på dörren och där står söta tanten ovanpå med ett helt fat med nybakta bullar. Sånt uppskattas något enormt av trötta föräldrar. Tack tanten!

Fleecen har flyttat in

publicerat i Shopping;




Jag har ju helt glömt bort att visa att den underbara fleecen frpn Polarn o Pyret nu har flyttat in. Det är nog det bästa köpet (presenten) någonsin och används flitigt varje dag. Antingen bara den eller under hans didriksson jacka, fungerar till allt. Och SNYGG är den med =)

Sömn!

publicerat i En mammas vardag;
Sömn är verkligen underskattat. I natt fick vi faktiskt sova oss igenom nästan hela natten med bara ett litet avbrott för att ge lilleman vatten. Skönt och otroligt välbehövligt. Nu hoppas vi att det fortsätter på detta hållet och så får vi se vad läkaren säger imorn. Är i alla fall en lite mindre orolig mamma idag!

Natten på akuten

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;
Denna natten spenderades till stor del på akuten i Halmstad med underbar personal som verkligen tog oss på allvar och GJORDE något åt Jacks fruktansvärda hosta. Dom tog prover, klämde och kände och sen fick han inhalera både cortison och adrenalin. Vilket hjälpte.

Nu har vi fått hem en så kallad Herkules-maskin som "pumpar" ut det Jack behöver inhalera och sen kör vi med hostmedicin och nebunetten. Så just nu proppas lillkillens kropp full av mediciner för att han ska få sova några timmar i lugn och ro i alla fall.

Nu står vi dock vid frågan om Jack numera tillhör riskgruppen inför svininfluensan. Så jag väntar förtillfället på att få prata med hans läkare. Innan då han "bara" haft RS var han inte det eftersom han inte haft några "men" av det men den här hostan kan mycket väl vara en effekt av RS:et. Men vi får se vad läkaren säger..

Just nu är jag bara en vädligt orolig mamma vars enda önskan är att Jack ska bli frisk och slippa alla hemsa mediciner!

Då var vi där IGEN

publicerat i En mammas vardag;
Astmamedicinen är framplockad. Vi puffar, Jack panikskriker och försöker förtvivlat slippa undan nebunetten. Natten bestod av 3 timmars sömn, resten spenderades med näsdroppar, astmamedecin, bärande, vyssande och så om igen.

På vårdcentralen fick vi rådet att köra med medicinen med max 1 vecka hjälper den inte eller det blir värre ska vi söka igen. Hon nämnde också ordet astma vilket ger en mamma ångest så det heter duga. Just nu är det ingen astma men hon uteslöt inte att det absolut kan bli så.

Nya tag imorn!

Trötter

publicerat i En mammas vardag;
Idag är vi slöa familjen efter en hyfsat jobbig natt med massa hosta. Så imorn är det vi som åker till vårdcentralen och kollar upp hostan och förkylningen, nu har det hållit tillräckligt länge. Vi misstänker att det kan röra sig om krupp men vi får se vad dom säger imorgon.

Nu ska vi bara slappa i soffan framför tv:n och ikväll ska jag iväg på lite klädparty. Måste ju kolla in utbudet innan jag själv ska ha mitt den 8 oktober. =)

Marknad

publicerat i En mammas vardag;

Idag har vi hittills hunnit med en sväng på markanden, inte mycket att handla men roligt att prata med alla man känner i vår lilla by. Jack fick Svampbobfyrkant ballong, en figur som tydligen väldigt många har något emot, haha ;). Men Jack tycker han är söt i alla fall.

Nu är det dags att svida om till något mer klätt både för mig och Jack då vi ska iväg till Jacks farmor och fira henne. Med andra ord väntas GOD mat =)

Ha en fortsatt bra lördag..

Utvecklingsperiod..

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;
Jack gör som han alltid gör, när han börjar lära sig något så poppar det upp en massa ny kunskap så under 1 vecka är det massa nytt och sen är det lugnt ett tag innan det poppar till igen. Senaste tillskotten är;

Går själv
Säger Mommo=mormor
Säger taktor= traktor
Säger kocka= klocka
Säger sko

Och detta är bara de senaste dagarna ( förutom gången då). Duktiga stora killen är han min son.

Laddar inför vintern

publicerat i Shopping;






Vi har börjat ladda upp inför vintern ju precis som alla andra småbanrs föräldrar. Igår blev det en supermysig tröja till Jack, bilden gör den inte ens hälften rättvisa. Så snygg! Sen blev det "finare" vinter/höstskor som passar bra nu innan snön kommer och sen att åka och handla i etc när vintern är här på riktigt. Kan ju säga att det inte är lätt att hitta skor till en tjockfotad unge ;)

Hemma och myser

publicerat i En mammas vardag;
Nu är vi hemma allihopa och myser. Vi har busat massor med Jack så just nu sitter han och pustar ut innan det är dags för välling och läggdags, att varva ner lite kan vara nödvändigt. M står som vanligt och lagar fredagsmiddagen och jag ska snart plocka undan lite stök så här är fint inför helgen..

TGIF

publicerat i En mammas vardag;
Äntligen fredag och helg. Inte blir det sämre heller av att det är löningsdag. Jag och Jack har varit uppe ett tag och tittat på Disney channel, Musses klubbhus är väldigt populärt.

Snart blir det att hoppa in i duschen och bege sig till tåget för 3 timmars föreläsning innan jag tar helg på riktigt. Ha en bra dag

Busy day

publicerat i En mammas vardag;
Oj, oj idag har det varit full rulle från start. Dagen började med föreläsning i en något bakfull klass och sen bar det av hemåt till mina älsklinhar för shopping.

Vi började på nyöppningen av det lokala klädstället där faktiskt både jag och M hittade lite. Ska se om jag slänger upp några bilder imorn kanske. Sen blev det skoletning till lilleman, vantköp, overallprovning ( äntligen vet jag vilken vi ska ha), klädshopping till Jack och lite mer skoprovning ( och köp!) innan vi avslutade med storhandling av mat.

Så nu sitter vi trötta i soffan och slappar till lyxfällan. Snart väntar sängen då jag varit uppe sen 05.30. Natti

"Min son försvann på dagiset"

publicerat i En mammas vardag;
Satt precis och läste en tråd på föräldraliv där föräldrana hade kommit till dagiset för att hämta sin son och då upptäcker dom att deras 2-åriga son är försvunnen. Personalen själva hade inte märkt något. Efter ca 10 min hittade dom honom sittandes själv inne i en lokal i byggnaden.

Det här är under all kritik. Ett barn ska inte under några som helst omständighjeter kunna försvinna, varken hemma eller på dagis. Det ska inte kunna ske, rutinerna ska vara så pass bra och perosonalen så pass observanta att det inte ens ska finnas en liten möjlighet för ett barn att försvinna. 

Nu kom som tur var pojken tillrätta men att han hittades på dagiset är egentligen oväsentligt bara det faktum ATT han kunde försvinna UTAN att personalen märkte något är fruktansvärt. Han skulle lika gärna ha kunnat vandra ut från dagiset bland trafiken eller ännu värre någon skulle ha kunnat komma och ta honom utan att någon vuxen på dagiset överhuvudtaget märkt något.

Hade detta varit mitt barn och dagis hade jag varit vansinnig. Som tur är känner jag att vår dagispersonal har stenkoll på barnen och änu bättre är att dom riktigt små ( avd 1-3 år) har reflexvästar så det syns tydligt var dom är.

Men ändå, får rysningar bara jag tänker tanken hur det skulle ha känts om det var Jack som var försvunnen. Tänk dig själv att få höra på dagiset; " Vi hittar inte din son"....

Back in school

publicerat i En mammas vardag;
Hade verkligen ingen lust till att blogga igår, tröttheten tog överhand då jag fortfarande snörvlar mig igenom dagarna. Idag är jag dock ytterliggare lite på bättringsvägen och skallen börjar kännas lite mer normal.

Föreläsningar hela dagen, dock praktiskt arbete på eftermiddagen så det ska bli kul att få göra och inte bara lyssna. Ikäll myser vi som vanligt och imorn har jag ledig dag. Eventuellt blir det fest imorn kväll med, hänger på om jag kan få barnvakt dom sista timmarna innan M slutar jobba. Time will tell...

Vad gör man när man är sjuk?

publicerat i En mammas vardag;
Jo, om man är som jag då sitter man och läser igenom kategorin Graviditeten på sin gamla blogg och lipar. Vilken underbar tid det var, att få ha en växande mage, att känna Jack sparka därinne och få uppleva allt detta tillsammans med M.

Helt underbart var det och att det redan gått över 1 år sedan jag var gravid är helt overkligt. Är det redan så länge sedan? Men även om det var en underbar tid så är tiden nu ännu bättre. At få se sitt eget kött och blod utvecklas och lära sig nya saker varje dag är oslagbart. Att se hans leende och höra hans skratt, det går inte att jämföra med något. Min älskade lilla unge♥

Give me a break!

publicerat i En mammas vardag;
Förkylningen är faktiskt bättre och jag funderade ett tag på att plugga men kände attjag får ge förkylningen en dag till. Men nu är Jack på väg som sagt, natten var inte rolig och lillkillen hostade ganska mycket. Efter att han hade RS och fick behandlas med astmamedicin i över 2 veckor blir jag hyperorolig så fort han börjar hosta så jag håller tummarna för att det inte blir mer av det.

Så fort den här sjukperioden är över lovar jag att bloggen ska bli lite roligare igen. Nu har jag i alla fall mycket tid att fundera ut ideer ;). Just nu är det vinteroutfits till Jack som gäller...

Sjukstugan forsätter

publicerat i En mammas vardag;
Jag hatar att vara förkyld! Så var det sagt! Men ännu mer hatar jag när mitt barn blir sjukt, det finns inget som väcker så stor ångest och oro som det. Nu är Jack inte sjuksjuk ännu men idag har näsan börjat rinna och jag misstänker starkt att jag smittat honom. Hoppas han piggar på sig och slipper skiten.

M står i alla fall i köket nu och gör vitlökslasagne med mycket betoning på vitlök. Mums! Tycker synd om honom som har behövt ta precis allt de senaste dagarna då jag verkligen inte har kunnat röra en fena utan att jorden har snurrat. Men men, vi tar igen det nästa helg eller nåt ;)

Bättre var det ja..

publicerat i En mammas vardag;
Känner mig riktigt gnällig men jag är verkligen inte på topp. Trodde det var bättre men nu är jag helt slut igen, frsyer som satan och känner mig trött konstant. Sov i ca 1 1/2 timme på soffan i tee,leggings, morgonrock, strumpor och DUNTÄCKE och jag var inte ens varm. Nåt är ju inte som det ska i alla fall, det är ett som är säkert. Hoppas ännu mer på att vara bättre imorn, förläsning på 3 timmar som jag absolut inte vill missa för det = massa extra jobb!

Funny, Funny...

publicerat i En mammas vardag;




Isn't it lovely!! Nu har jag suttit med huvudet i böckerna i några timmar och känner mig klar för idag. Marknsdsföringen går kanon däremot e-handeln är svårare, kollade på kommande kapitel och jag fattar nada!! Men men, det öser sig nog ;)

Piggare

publicerat i En mammas vardag;
Verkar som det hjälpte att vila hela dagen igår, huvudet känns inte alls tungt längre. Däremot är jag fortfarande snuvig men inte värre än vad jag kan fungera med. Vid lunch åker Jack och M iväg och fikar så då får jag några timmar själv att plugga på.

Efter en dusch..

publicerat i En mammas vardag;
så börjar jag må bättre. Hoppas verkligen att jag har lyckats vila bort en kommande förkylning och vaknar pigg och frisk imorn. Då ska jag busa med Jack massor, något det varit dåligt av idag, och när han sover ska jag passa på att plugga lite.

Nu är det IDOL som gäller, såklart!!

Tung skalle

publicerat i En mammas vardag;
Idag när jag vaknade kände jag mig riktigt tung i skallen och halsen gjorde ont. Två alvedon och 3 timmars somn senare mår jag fortfarande inte hundra men tungeheten i skallen har släppt en aning i alla fall. Blir till att kurera och ta det lugnt idag, ska dock försöka läsa lite och renskriva anteckningar från igår..

See you later!!

Hemma tidigt.

publicerat i En mammas vardag;
Idag fick vi sluta redan vid 11 vilket innebär att jag hann med det tidiga tåget och kunde hämta en glad liten kille tidigare på dagis. Det är lika underbart varjde dag att få hålla om honom och överösa honom med pussar, saknar honom så det gör ont när vi är ifrån varandra.

Världens bästa lille kille har precis ätit gröt och nu ska vi gåträna med honom. Än så länge visar han bara upp sina kunskaper här hemma ;).

Hjärncellerna används...

publicerat i En mammas vardag;
Hallo!

Nu har jag verkligen användt mina hjärnceller, suttit och pluggat ca 3 timmar på biblioteket så nu är jag rätt mossig. Ska snart bege mig ner i centrum för att byta bodyn vi fick i veckan till en storlek mindre. Sen blir det en snabb fika hos en klasskamrat innan föreläsningen kl.13.15. Låååång dag idag.


Om där är en massa stavfel och kosntiga bokstäver där dom inte ska va är det för att tangent bordet på bibliotekets datoer är minimala ;)

Duktigt

publicerat i En mammas vardag;
Jag höll mig faktiskt ifrån att köpa en massa på tupperwarepartyt. Blir alltid lika sugen på babysakerna men än så länge har jag bara skedarna i etui. Något som varit guld värt när man är iväg och Jack vill ha mat. Slipper allt klabb och kladd med skedar. Me like!

Vi hoppar pizzan ikväll och käkar istället nybakt bröd till kvällfika, min man är bra duktig han =)

Och så var det söndag

publicerat i En mammas vardag;
Redan söndag och helgen är snart slut. Ångest på söndagen är väll inget ovanligt men jag ska försöka tänka positivt. Det är bara två dagar sen är jag ledig igen, eller jag behöver i alla fall inte pendla ner till Halmstad.

Vid 15 ska jag och Jack på tupperware party och M ska snart åka iväg till sin farmor & farfars gamla hus en sista gång innan det säljs. Det har stått orört de senaste 10 åren så det blir nog spännande, hade gärna följt med men nu hade vi redan gjort andra planer.

Ikväll gäller pizza!!!

Gott, gott!

publicerat i En mammas vardag;
Oj, vad jag fikade. Blåbärspaj, något jag annars aldrig äter eller ens trott jag tyckt om tryckte jag i mig. Så gott! Fast det tyckte inte Jack, han höll sig mycket hellre till sitt smörgåsrån. Och här kan vi konstatera att vårt barn inte bryr sig om sötsaker= good!

Nu ska jag kika runt lite på vinterovarller, stövlar vantar etc.

Och det är lördag!

publicerat i En mammas vardag;
Idag sov Jack ända till 07.00 !!! Det var skönt kan jag lova, vi låg länge och busade och myste i sängen innan vi gick upp och åt långfrukost. Såna här dagar är guld värda!

I eftermiddag ska vi fika hos Jacks farmor, som förövrig alltid har världens bästa fika, och sen blir det förmodligen årets sista grillning här hemma ikväll. Jacks mormor är iväg på äventyr till ullared idag och vi fick stränga order om att mäta hans fötter ;)

Ha en fin dag

Busungen

publicerat i En mammas vardag;

Haha, gick precis in för att stoppa in nappen och lägga ner en stående,tjatande Jack i sängen igen. Då har han dragit av sig byxorna och står och TOKDANSAR ♥

"Bara för han är duktig"

publicerat i Barnkläder;




För en stund sedan lämnade mamma och systrar vårt hem. Flickorna hade till och med gett upp fredagsmysgodis bara för att få komma hit och ge Jack en present "bara för att han är duktig". Jättefina byxor och en fin body, sånt gillar mamman!

Fredags kväll..

publicerat i En mammas vardag;
Åh fredag! Nu har vi kommit hem från Halmstad igen, föreläsningen gick bra. Idag handlade det om B2B, business to business marketing, inte så stor skillnad från B2C, business to consumer, men det är mycket att ta in och komma ihåg.

Ikväll blir det mys framför tv:n med flygande Jakob och sen kanske lite chokladmousse. Är bra sugen! Förresten så tog Jack 3 steg(!) innan när han och M var hos kusinen och busade. Nu går det undan.

Tidigt morgon, IGEN!

publicerat i En mammas vardag;
Här var vi uppe vid 6-tiden idag igen, trots att vi la lilleman 2 timmar senare. Men men, nu är vi uppe och jag funderar starkt på att ge mig ut på en promenad i solen. Lite motion och så får M sova vidare i lugn och ro.

Vid lunch drar hela familjen ner till Halmstad. Jag har föreläsning och Jack och M ska iväg och leka med kusinen. Men innan dess ska jag hinna med att skriva ett Case om ett pakningsföretag. Får se hur det går.


Ha en bra dag allihopa!

Våffelmys och duktiga killen

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;
I eftermiddags passade vi på att sitta ute i solen på balkongen och det kändes verkligen som sommar. Så varmt och skönt har det inte varit på länge. Våfflor blev det till mellis idag och Jack tryckte i sig lite mer än 2 hjärtan vilket är mycket för att vara han ;)

Nu under kvällen tog lillkillen sitt första steg själv. Han stod upp mot väggen när han plötsligt stläppte och tog ett steg. Sen gjorde han om samma sak igen och så KUL han tycker det är. Nu lossnar det nog snart. Är så stolt, så stolt!

Jäkla pucko!

publicerat i En mammas vardag;

Det finns bra korkade människor här i världen!

Idag när vi var i affären och handlar händer följande:

Vi ska gå in affären och vid pantmaskinen ( som ligger precis där man går in) står det en kvinna ( som ser febrig och sjuk ut) och pantar. Hon pratar med en man hon känner. Hon aktar sig så vi kommer förbi då jag hör dom säga;

(Kvinnan) Nä, vi ska va glada om vi kan gå dit överhuvud taget
(Mannen) Jaha, vadådå?
(Kvinnan) Jo, vi har förmodligen fått det alla pratar om. SVININFLUENSAN.

Är den här människan helt fullkomligt iqbefriad? Om du nu verkligen tror att familjen drabbats varför i helvete åker du till affären för att panta burkar? PANTA BURKAR liksom, hur viktigt är det? Bara för att dom är sjuka behöver man ju faktiskt inte smitta ner alla andra och därmed utsatta små barn, som MITT barn, för onödiga risker.

PUCKO!

Jacks stora 1-års tårta

publicerat i Mat och annat gott;




På begäran och sen enbart för att den är så underbart fin måste jag visa Jacks stora 1-års tårta, den som vi bjöd alla gästerna på. En giganstisk Giraff ("graffe") tårta som min mamma hade gjort. Att den sen var god med gjorde ju inte saken sämre♥

Ledig dag!

publicerat i En mammas vardag;
Usch, vad tidigt Jack vaknade idag. Första gången var vid 04.30 fast som tur var lyckades han somna om till klockan i alla fall blev 06.00. Tidigt värre! Men när lilleman sov förmiddag passade jag på att göra det samma och jag sov som en stock fram till 12. Då var Jack redan uppe och hade hunnit bli både matad och duschad av pappa, skönt!

Snart blir det en tripp ut i det vackra vädret och sen när Jack sover eftermiddag ska jag försöka läsa lite till i min underbara bok, 40 sidor till imonr ;)

Jacks 1-års dag

publicerat i En mammas vardag;



Då Jack fullkomligt TOKlagar mat vid sin spis passar jag på att slänga in fortsättningen på Jacks kalas och födelsedag.


Dagen började vi med mys & presentöppning i sängen. Sen frukost och lek med de nya sakerna och medans Jack sov sin nap passade vi på att göra klart maten och göra oss i ordning. Lagom tills Jack vaknade började gästerna ramla in och Jack stormtrivdes från början tills slut. Och presenterna dom älskade han.

Tack snälla alla som kom och firade Jacks första födelsedag med oss!

Dagen innan kalaset...

publicerat i En mammas vardag;



Dagen innan Jacks 1-års kalas hade vi fullt upp med allt som skulle fixas. Jag pumpade ballonger tills jag fick sår på fingrarna ( jo man måste ha 80 ballonger när man fyller år) och M stod i köket och förberede köttet till salladerna. En del krångel vart det då det var dubbelbokat på stolar+bord vi skulle lånat men det löste sig som tur var sen.

Bilder är på väg

publicerat i En mammas vardag;
Nu håller jag på alla ladda in alla bilderna från Jacks 1-års kalas o lite till. Så inom en snar framtid kommer det. Nu verkar det som jag inte gör annat än sitter här men eftersom att jag är så effektiv har jag bara 10 sidor kvar att läsa och det går fort. Tack gode gud för enkel engelska!

Sämre än sämst

publicerat i En mammas vardag;
Vet att det är skitdålig uppdatering eller rättare sagt ingen uppdatering alls men den här veckan har hittills gått i ett. Jag har bokstavligen stupat i säng runt 21-tiden varje kväll då alla förändringar sätter sina spår. Nu lugnar det dock ner sig ett tag fram tills vi rivstartar igen nästa måndag.

Skulle egentligen inte vart hemma idag men mer om det sen. Nu ska jag läsa underbara Kotler, hela 30 sidor tänker jag beta av idag. Sen blir det lunch med mamma innan jag ska hämta Jack på dagis vid 14.

Ännu mer besök

publicerat i En mammas vardag;
Nu har vi haft lite mer besök här hemma och därmed ännu fler paket till lilleman ( som om det behövdes), gott med tårta var det i alla fall. Och Jack älskade sina presenter... Nu är det bad för lilleman och sen tidig läggning då klockan kommer stå på 05.15 imorn!

Dagen efter kalaset

publicerat i En mammas vardag;
Nu har vi varit uppe ett tag och lekt med Jacks alla nya saker, så roligt han tycker det är. Och nu ligger en trött lilleman och sover, det är hårt att fylla år. Vi slappar i soffan och laddar batterierna inför starten imorgon med jobb, skola och dagis. Lite ångest är det allt, fast mest för att jag går ända till 17 imorn och inte kommer hem förrän när Jack lagt sig ;(

Tänkte skriva ett inlägg sen om kalaset och lägga in bilder på alla fina presenter han fick, men det får som sagt bli sen nu räcker orken inte till.

Effektiv vid barnledighet

publicerat i En mammas vardag;
Så effektiv man är jumera när man är själv hemma, man hinner med hundra saker som i normala fall säkert skulle tagit en två tre dagar om man samtidigt skulle haft Jack hemma. Nu är i stort sett allt som går att göra på listan gjort, resten ska vi ta ikväll...

Har även hunnit med att läsa 10 sidor i Principles of Marketing vilket innebär att det bara är 10 sidor kvar sen är kap 7 färdigt läst. Men det är inte det bästa, det bästa är att jag förstår vad jag läser. Och för er som inte vet så är Principles om mareting en bok på sisådär 1000 sidor enbart på engelska.. Life is good!

Dagen då allt började...

publicerat i En mammas vardag;
Idag för 1 år sedan började min förlossning, visserligen inte förrän på kvällen men ändå. Det har gått 1 år sedan mitt vatten gick här hemma i soffan, jag minns precis allt om vad som hände den dagen.

Jag sov länge och tråkade runt hemma hela dagen och var inställd på att åka inför kontroll dagen efter, sur och irriterad för att det ALDRIG verkade komma någon bebis. Jag lagade mat när M kom hem, vi åt ris, kyckling och currysås. På tv:n rullade Idol och klockan blev 20.15 = reklam och POOOFFHH, vattnet forsar ut. Lycka! Äntligen ska vi få träffa vår älskade bebis!

För 1 år sedan var han inte ens född och idag är han på dagis och leker och busar med alla barnen. Var tog all tid vägen?

To do...

publicerat i En mammas vardag;
Jag håller på att beta av vår lååånga to-do-list innan Jacks 1-års kalas på lördag. Det ska bli så roligt att ha alla här och se hur lycklig Jack är. Han har ett sånt där underbart leende, det lyser om hela han när han är ler.

I alla fall här är vår to-do-list för de närmaste två dagarna:

Slå in alla Jacks paket
Tvätta ( tvättmaskinen är äntligen lagad)
Ta bort babygymmet ( jag har läänge varit alldeles för vek för att klara detta)
Damma
Dammsuga
Torka golven
Putsa fönster
Städa balkongen
Torka av sofforna
Duka
Blåsa ballonger
Stryka Jacks 1-års kläder
Bära upp stolar+bord
Lägga fram gästboken ( vi har en från hans dop, fina minnen)

Mycket att göra så det är tur Jack har inskolning på dagis mellan 07.15-14.00 idag och imorn. Nu ska jag ta tag i avtorkning av sofforna. ;)

Inskolning dag 7

publicerat i En mammas vardag;
Idag var det M som lämnade och det gick utmärkt det med. Jag var i skolan till 12,00 och M roade sig med att städa toan här hemma, alltid lika roligt. Sen hämtade vi lilleman tillsammans som faktiskt sov gott på dagis idag, ännu ett orosmoment avklarat.

Nu bakar M frallor och jag borde sätta mig och läsa lite i E-handel & Internetmarknadsförings boken så det är avklarat till nästa vecka. Men får se om orken räcker, annars blir det imorn på morgonen.

Imorn blir det att ordna mitt studentID, hoppas bara det är okey att jag betalt avgiften via nätet redan och sen föreläsning i marknadsföring från 13.15-16.00

Sen LEDIGT eller ledigt och ledigt, det ska städas för fullt inför helgen och våra 40 (!) gäster på 86(!)kvm som kommer för att fira Jack =)