Off we go

publicerat i En mammas vardag;
Nu är det dags att dra iväg på lite födelsedagsmiddag. Jack har piggnat till och är supercool i mina favvo jeans från Nova Star och Farfarströja från blingo. Tuppkam har han med. Ska se om vi lyckas fånga det på bild sen med.



Mjukaste coolaste tröjan med limefärgad tiger på magen ifrån Blingo

Ha en bra kväll allihopa. Kram från oss

38,6

publicerat i En mammas vardag;
Nu har lilla herren i huset feber igen. 38,6 visade termometern så nu har han fått lite ipren och snart ska vi ta en dusch. Efter det blir det nanna nakenfis för Jack ett tag till innan pappa kommer hem. Sömn är BRA då man är sjuk!

Välbehövlig vila men tråkigt väder..

publicerat i Kläder & sånt;

Lillkillen och jag gick och lade oss för en nap runt 10.30 och vaknade först för ca 20 minuter sen. Det var välbehövligt vill jag lova. Nu ska väl i alla fall jag orka hålla mig vaken under god middag hos svärmor och bus med ungarna





Regnet öser ner utanför vårt fönster så samtidigt som det känns helt okej att ha en innedag längtar jag ut i friska luften. Men det får vänta så så länge tröstar jag mig med att bland annat dessa är på väg hem till oss. LOVE "Jacks diner" tröjan =)

Man ska aldrig säga att dom sover

publicerat i En mammas vardag;

Godmorgon på er!

Här hemma tar vi det lugnt och försöker piggna till efter natten som inte fortsatte så lugnt. Jack körde vakenperiod på 1 1/2 timme så jag känner mig lite mör. Frukosten har nyss intagits i soffan, fyyyy oss, och nu ska jag ta en kopp te i försök att piggna till.

Glad fredag på!!

Natten

publicerat i En mammas vardag;

Jack sover sen länge och än så länge ( vågar knappt säga det) sover han utan större problem. Nu tar jag med natten och hoppas på en friskare morgondag♥

Hot daddy...

publicerat i En mammas vardag;
I eftermiddags satt jag och Jack i soffan och myste. Jack spanade Mora Träsk och jag kikade på barnkläder på H&M..Liknande denna bilden dyker upp..




Jack pekar och utbrister glatt; PAPPA!!

Vilken komplimang från son till far ;)

Biggest loser..

publicerat i En mammas vardag;
Sitter och slötittar på biggest loser, wow säger jag bara. Det har verkligen fått en sån kämparglöd att göra något åt sin situation. Själv har jag alltid varit pinnsmal ( förutom gravidteten då jag var 30 kg tyngre) så det är inget problem. Snarare att jag är så förbaskat klen, framför allt i rygg har jag känt av nu när Jack blir tyngre och man gör många dumma lyft. Så nu tar jag tag det i det här!

Sjuka IGEN!!

publicerat i En mammas vardag;
Här hemma är det sjukstuga som gäller, IGEN! Just nu känns det som att det aldrig tar slut. Jack är inne på sin tredje förkylning på två månader. Not fun! Denna gången är som tur är inte hans hosta så farligt, däremot har han en kraftig ögoninflammation.

Frisk liten kille förra våren som nyfiken kikade på löven. Numera kastar han sig i lövhögar ♥




Hälsar på gammelmormor och gammelmorfar förra året. Snart ska vi dit igen och mysa..Längtar!


Minnen är härliga från förra våren. Och denna med, men nu får det vara bra med sjukdomar för lilla herren. Hoppas så att ögonsalvan hjälper och att vi snart är friska igen.

Molnig men BRA dag!

publicerat i En mammas vardag;

Idag är det molnen som tenderar här hemma och inte speciellt varmt. Jag som hade hoppats på yterliggare en dag med kanonväder. Well, Well... Hade argumentation i skolan idag och det gick minst sagt kanon. Nu är jag hemma igen och slänga i mig lite mat innan jag hämtar hem guldklimpen.

Lugnt och skönt.....NÄSTAN!

publicerat i En mammas vardag;

Vi har haft en supermysig eftermiddag jag och busen min. Efter dagis hälsade vi på mormor och Jack sa: Mormor ÄLSKA! Mammahjärtat bara smälter, kärleken mellan dem är undebar att se. Sen handlade, hämtade paket och avslutade med att gunga och mysa på lekplatsen en bit bort.


Lilleman är nu på väg att somna och jag ska repetera inför en argumentation vi ska ha i skolan imorn. Sen blir det nog lite tv skulle jag tro ;)

Underbara sol

publicerat i En mammas vardag;
Solen tittar främ lite då och då och imorse när jag lämnade busen på dagis var det rikigt skönt väder. Kan tänka mig att det är ännu varmare nu. Lovely!



En HAPPY kille som bara älskar sitt dagis. Detta är taget för några veckor sedan och det är skönt att ha plockat undan vinterkängorna nu. Idag blev det basketskor, didriksson jacka och tunn mössa från Liten Frost = så mycket smidigare att bara sticka ut. Framför allt som imorse då vi försov oss och vaknade då vi skulle varit på dagis. Oooppsss!!

Varit i dvala!

publicerat i En mammas vardag;

Äntligen är våren här, Ä N T L I G E N!!!

Det har varit en lång vinter och samtidigt som det har känts som en evighet har det gått jättefort. Vintern var i alla fall tuff med mängder med arbete i skolan och mycket tid i Halmstad något jag inte alls trivdes speciellt bra med. Nu däremot har allt lugnat ner sig. Jag arbetar i en grupp jag trivs kanonbra med och vi har inte lika många föreläsningar= jag får mycket tid hemma med Jack.

Just nu sitter jag i soffan och dricker en kopp te. Jack är på dagis och väldigt snart ska jag sätta näsan i böckerna. Microekonomi är det som står på schemat idag.

Ut och NJUT solen!!!

Måndag men ändå inte

publicerat i En mammas vardag;
Godförmiddag,

Här hemma är det lugnt som bara den. Killarna ligger och sover förmiddag, det tar på Jack att inte somna i ordentlig tid ( han springer upp i ca 1 timme innan han väl somnar) och sen vakan tidigt morgon. Jag har precis pluggat lite men kände mig välförtjänt av en paus.

I eftermiddag blir det fika hos svärmor på Jacks begäran. Farmor ropade han massor igår, så idag blir det farmor!

Påskhelgen

publicerat i En mammas vardag;
Nu är snart påsken över men jag tycker det känns som att den precis började. Vi har mestadels tagit det lugnt och bara myst. Målat ägg och ätit gott har vi dock gjort och i går var M iväg på den vanliga påskakampen som han och hans kompisar har varje år på Påskfton.

Ikväll blir det mys i soffan med en film och påskägg fyllt med godi såklart. Har blivit en del fotat så ska se om de kanske inte är dags att tömma kameran nu ;)

Huset är vårt!

publicerat i En mammas vardag;

Idag blev huset vårt, eller nästan i alla fall. Kontraket är nu skrivet och den 1 juni är det vårt på riktigt. Jag känner mig överlycklig och det ska bli helt underbart att få mer plats och en stor, härlig trädgård att vara i. Just nu känner jag mig otroligt stolt över mig själv och mitt/min  familjs liv. Det känns som jag har allt! En underbar sambo och en helt fantastisk son som förgyller varje dag med sina påhitt och bus. Vi har köpt ett hus med stor trädgård som jag är helt säker på att vi kommer att stormtrivas i.


Jag är lyckligt! Jack kommer få växa upp ett hus. Han kommer ha ett eget rum, gott om plats att ta hem kompisar och en stor trädgård att busa runt i. En egen sandlåda och gunga. Vi kan sparka boll och bara busa. Han är det finaste jag har och är enbart värd det bästa. Det här kommer att bli så bra!