"Blinka lilla stjärna där.."

publicerat i Vårt nya hus;

Jacks rum är i stort sett klart, det fattas bara en hylla som ska sitta högt upp där små klåfingriga barna händer inte når de allra mest omtåliga sakerna =)


Jacks underbara fina säng som jag ev en slump hittade på blocket...





Myshönra med supergoo saccosäck som passar både vuxen och barn..

Imorn har vi planer på att åka och köpa madrass till sängen, då dom äntligen öppnat. Pga att den är så gammal måste vi special tillskära en madrass. Så snart sover lillkillen i eget rum och det är tid att montera ner spjälsängen. Behöver jag säga att det känns i mammahjärtat att liten blir stor så fort♥

Att ta tag i det..

publicerat i En mammas vardag;
Blir en sen uppdatering idag men vi har småpysslat här hemma och ännu någon lampa har kommit upp och en tavla med. Lillkillen börjar bli lite förkyld så han ligger däckad sen en timme tillbaka. Mannen står i köket och jag har tagit tag i pluggandet inför min omtenta på måndag= ångest. Det blir tredje gången jag skriver den här tentan och det känns skittråkigt men nu j**lar ska den sitta. Jag kan allt men det vill sig liksom inte riktigt då jag väl sitter i den där avlånga slaen utan fönster med sura tentavakter. Men som sagt, NU ska den sitta!

Jobb,jobb, jobb

publicerat i En mammas vardag;

Är hemma på en rast på 4 timmar men snart bär det av till jobbet igen. Det har varit en lång helg med jobb och det ska bli så skönt att gå hem ikväll och vara ledig igen. Benen är trötta och jag saknar min lill plutt som jag inte sett på hela dagen. Mammas skatt!

Trött!

publicerat i En mammas vardag;
Äntligen har jag landat i soffan. Det har varit en lång dag på jobbet men nu är det bara one day to go. Sen är vi lediga tillsammans i en hel vecka till. Busen ligger uppe i sin säng och filosoferar. Han hade haft kanonkul hos mormor och det var en glad kille jag cyklade hem med.

Gungan är nu på plats, men den blev aningen hög så det ska åtgärdas i morgon med hjälp av farfar. Vad skulle vi göra utan honom egentligen?!

Nu ska jag äta GOD mat innan det blir sängen. Tidigt morgon i morgon med!

NattiNatt

Natta

publicerat i En mammas vardag;

Ögonen är trötta och det blir en tidig fredagskväll för min del. Klockan ringer vid 05.30 och sen är det jobb som gäller fram till eftermiddagen. Sen blir det gungställningsbygge för vädret var inte på vår sida alls idag och det regnade mycket och läääänge.

Natta!

Ensamma hemma

publicerat i En mammas vardag;
För någon timma sedan droppade vi av Jackebus hos mormor, där får han fredagsmysa ikväll då både mamma och pappa ska upp tidigt imorn för att jobba. Lillkillen stormtrivs och hade knappt tid att pussa och krama oss hej då han skulle ju till Kiiiiiissssssen!



Liten kille påväg för att hämta mål och fotboll...




Nästa landslaget eller vad tror ni ;)
Jack har på sig finaste( och mjukaste) byxorna från Nova Star, trlja Me&I och vita sneakers.


Bilderna är från i förrgår då Jack absolut skulle ut och sparka boll efter frukost. Roligt hade vi och sen avslutade vi med glass inomhus då mörka moln drog in. Finaste ungen♥

Home

publicerat i En mammas vardag;
Hemma efter en dag på jobbet och en blöt cykeltur hem. Nu kikar dock solen fram och jag inväntar mina killar så vi kan åka iväg och hämta GUNGAN!! Äntligen...inget mer regn nu TACK!

Hemmafix

publicerat i En mammas vardag;
Fram till eftermiddagen var det en ganska lugn dag och det gjordes inte speciellt mycket. Gungan kom inte idag heller vilket gör mig smått irriterad. Så nu hoppas jag verkligen den kommer imorn så vi kan fixa med den när jag slutar jobbar vid 14.

Nu ligger lillkillen och sover sött efter att ha "hjälpt" mig hänga upp gardiner och småpyssla här hemma. Så nu är all stryktvätt borta och städat och fint...Men med småbarn håller det ungefär tills imorn 06.30 då Jack slår upp de blå och en ny dag med bus börjar. Men vad gör det??

Barn är det mest fantastiska som finns och just jag har ju råkat få ett av dem bästa ;)

Godmorgon

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon på er♥

Idag fick jag härlig sovmorgon och då jag kom ner stod frukosten dukad på bordet. Lyx! Än så länge myser jag och Jack bara runt här hemma ( just nu tar han en nap) och M har åkt iväg för att fixa lite. Jag håller tummarna för att vår gunga vi beställt kommer idag. Det har varit än det ena än det andra som gjort att det snart tagit två veckor. Hoppas, hoppas den kommer idag!

Nu; Hopp in i duschen!

Fyllt på garderoben....

publicerat i Barnkläder;

till lillkillen är något som verkligen behövs då han inte har speciellt mycket långärmat förtillfället och de flesta byxor räknar jag med att han växer ur ganska så snart. Men vad gör det, det är ju = SHOPPING =).




Självklart fick katten Jansson följa med hem till min lilla Bamseälskande kille. (Fanns även med Bamse på men det sparar vi till födelsedagn)






Snygga jeans från Kappahl. Mjuka och goa= LEKVÄNLIGA vilket är ett must!

Snart blir det late dinner och Livet på BB på tv. Finns det något vackrare än när ett barn föds?

LOVE

publicerat i En mammas vardag;

Gårdagen började med tidig väckning av sonen och sen packade vi ihop oss. Vi lämnade en glad liten kille hos farmor och sedan åkte vi vidare till Halmstad.

Vi spenderade dagen på stan med shopping och på JC fick vi tag i jeans till M. Löp till JC om ni bor i Halmstad, där var det 50% rabatt på ALLT= BILLIGT!

Vid tretiden trodde jag att vi skulle bege oss ut till släkt som har stuga för att göra oss i ordning för middag och bio men så blev det inte. M överaskade mig med hotelövernattning på Mårtenson och middag på Pio. Helt underbart god mat och mysigt hotel. Vi hade en kanon kväll och vi NJÖT av att äta middag i lugn och ro.

Vår kärlek, hela 6 år!♥

Fixat & Donat

publicerat i En mammas vardag;
Efter shopping rundan blev det bara en massa innemys med pussel, traktorer, fika och barnprogram på tv:n. Det var en trött Mama som satt och slumrade i fåtöljen medan sonen byggde pussel. Det är så roligt att han fått ett sådant intresse för pussel och vår stora kille kan sitta länge och bygga.



Pusslande son som dragit fram några av alla de pussel vi införskaffat oss. Han lär sig dem så fort!

Sedan fick det vi vinor= Vindruvor i soffan innan vällingdags och redan 18.15 slocknade tröttisen och har sovit gott sen dess. Ingen dum mamma och pappa som stör idag inte ;) . Nu är det dags att göra sig ordning för natta, elektrikern kom aldrig idag utan kommer tiiiidigt imorn. 

Shop Shop

publicerat i En mammas vardag;
Nu är vi back home efter en mysig eftermiddag tillsammans med mormor, D och småmostrarna. Jag passade på att ladda upp Jacks garderob en del inför hösten. Ugh, höst..men den är snart här. Tiden går så otroligt fort och snart fyller min lilla bebis hela två år. Gisses♥

Del 2

publicerat i En mammas vardag;

Nu sover lilleman lite förmiddag så jag passar på att slänga in del 2 av vår utflykt..



Mina favorit killar på väg, hand i hand. Vad jag är LYCKLIG att jag har er två. (Pst, dem har samma gångstil vilket ser skojigt ut när de går jämte varandra ;)  )



Fåret Shaun var ju där till Jacks lycka. Lång resa och det han gillade mest var fåren ironiskt nog djur som vi nästintill har runt knuten.



Jack och pappa kollar in när sälarna får mat. Ganska ointressant enligt Jack som mycket hellre ville leka på lekplatsen och köra traktor. Det är fart i den ungen!


Dags att ta tag i tvätten och sen åker vi nog i väg och fikar lite..

Tidig morgon och grisen

publicerat i En mammas vardag;

Här var det tidig morgon och redan kl. 06.00 slog Jack upp de blå och kom upp i vår säng. Ett tag verkade det som han skulle somna om men varför det när det är så FUN att vara vaken och ligga och tjata.

"AAARRRGGGHH, säger grisen" Berättade en morgonpigg son för oss. Skrutten vår!

Jag ska hoppa in i duschen innan elektrikern kommer hit och sen får vi se vad som händer. Jag är sugen på att smita iväg med Jack en sväng, så kan M få snickra i badrummet ifred.

Ha en skön måndag allihopa!

Sjutioelvatusenfemtioåtta gånger

publicerat i En mammas vardag;
Trollet har fortfarande inte somnat om och mina planer om en lugn, skön kväll framför dator/tv med goidpåsen i högsta hugg verkar inte bli av. Att det ska vara så svårt att somna om min lilla skatt.Ögonen går i kors och det lyser trötthet om honom men ICKE.



Mellan omstoppande och kramande letar jag födelsedagspresenter till vår skatt. Den här traktorpyjamasen från Lindex Shop Online skulle blir SUPERPOPPIS här hemma.



PS: Var precis uppe och stppade om Jack och då säger han; Älskar Mamma! Mitt hjärta smälter♥

FUN Day Del 1

publicerat i En mammas vardag;
Har en liten kille som är uppe och springer och inte verkar kunna somna om. Vi väckte honom när vi stod där uppe och pratade, OOPPPSS!


Mama och Jack i farten. Ny blöja och byxor på sen var vi redo för att klappa djuren..




Klappa, pussa, krama grisen skulle Jack göra..och det skulle vara på MUNNEN!



GRAFFE!! tjöt en glad liten kille då vi kom till savannen och det lyste om honom. Älskade lilla unge, tyckte det var så kul och har pratat idag om att åka till djurparken. Strax efter detta kort tog blev jag getingstucken på läppen, AJ! Så resten av dagen såg det ut som jag hade silikon i läpparna ;)


Trollet är ännu uppe och springer så gotta go. Fortsätter med del 2 senare..



Söndagsmys

publicerat i En mammas vardag;

Efter en toppen dag igår med djurpark och trevliga gäster på kvällen har det varit skönt att ha en lugn och mysig söndag här hemma. Varken jag eller M mådde speciellt bra imorse då Jack vaknade tidigt men jag steg upp och M fick sova vidare. Sen byttes vi av så jag fick sova ett tag ( 3 timmar!!!), misstänker att den grillade ciabattan vi åt igår kanske inte var på topp.

Nu ska vi sätta oss och fika glass med en trött liten kille som förmodligen kommer gå i däck tidigt ikväll och då ska jag passa på att lägga in bilderna från igår♥