Godmorgon

publicerat i En mammas vardag;
Inget regn så långt ögat kan nå. Härligt! Idag drar vi iväg till Borås Djurpark och behöver jag ens säga att Jack är HAPPY över att vi ska titta på djuuuren?!

Frukost sen åker vi!

Folk i vårt hem

publicerat i En mammas vardag;
Kikar bara in en snabbis..Eftermiddagen har tillbringats med gäster och fastrarna har avlöst varandra. Nu ska vi trotsa vädret och grilla, är det sommar så ÄR det!

Softar vidare..

publicerat i En mammas vardag;
Regnet öser fortfarande ner och vi tar det fortsatt lugnt, eller i alla fall jag och trollet. M sliter fortfarande med badrummet. Ska visa bild nångång, just nu är det i alla fall väldigt svårt att tro att det någonsin ska kunna gå att nyttja det som badrum igen.Önskar vi bodde närmre Busfabriken sådana här regniga dagar. FUN!

Regnig dag i Småland

publicerat i En mammas vardag;
Trollet slog upp de blå redan vid 05.45 idag och det är då jag är tacksam att jag har en sambo som vaknar lätt och får busen att ligga kvar i sängen en stund tills jag vaknat. Att väcka mig är ett big NO NO! ( Och det vet min kära familj om ;)

Regnet öser ner och jag som hoppats på att gräva sandlåda idag. Håller tummarna för att det klarnar framåt eftermiddagen. Istället river M i badrummet nere och trollet sover nap. Dags att ta tag i gardinerna på Jacks rum, varför måste dom alltid vara för lång?

Mitt barn! Min lycka!

publicerat i Vårt nya hus;
I helgen har trollets rum blivit tapetserat och målat. Underbara gammelmormor och gammelmorfar har varit här och hjälpts oss med både tapetsering, fönsterputs och rabattrensning. Nu har vi golvet och listerna kvar att göra innan Jack äntligen ska få ett eget ordentligt sovrum. Stora sängen ska invigas och jag tror Jack kommer trivas kanon, redan nu gillar han ju det.Busens rum innan vi började renovera det ;)

Härliga semester

publicerat i En mammas vardag;
Jack har lärt sig ordet semester och är det inte mormor som har det så har Jack själv semester. Idag fick jag så också semester och så efterlängtad den är. Veckan som kommer är det bara jag och busen som är lediga och det är dags för potträning.  Blir spännande att se hur det går, men nu får det vara slut med blöjan på dagen..

Lillkillen sover i vagnen i dörröppningen då övervåningen var bastu. Får hoppas att det kylts av lite snart så vi kan gå upp och lägga oss. Stackarn tycker inte alls om att sova i denna värme. Får bli poolen imorn!