Back in Halmstad

publicerat i En mammas vardag;
Nu sitter jag i Halmstad och har läst in mig på det dom andra tjejerna har gjort och skrivit på vår rapport medans jag varit hemma med busen. Dom är för jäkla duktiga! Känns så skönt att vara i en grupp som man trivs i. Sjävl ska jag försöka knopa ihop en problembakgrund innan de andra kommer, något som inte är det lättaste. Men nu så tar jag tag i det!

Snart friska!!

publicerat i En mammas vardag;

Puh, vi är fortfarande inte helt friska här hemma. Alla har hosta men värst är så klart Jack. Hans ögon är fortfarande kletiga så det blir inget dagis imorn utan M får vara hemma med honom. Så imorn ringer vi doktorn igen och ser om vi kan få några nya råd.

Dags att hoppa in i duschen för sen är det visning och M och Jack drar till farmor under tiden.

Skulle egentligen..

publicerat i En mammas vardag;
suttit på ett tåg till Halmstad men lillkillen däckade i soffan och verkade vara allt annat än redo för lång dag på dagis. Så vi myser hemma idag med. Smått panik börjar jag dock få över att ha missat två föreläsningar. Så nu har jag pluggat medan Jack sover. Får se om han tänker vakna snart så vi kan njuta av det fina vädret lite =)

Hemma en snabbis

publicerat i En mammas vardag;
Nu är vi hemma en snabbis mellan mammaträff och hämta M på jobbet. Jack vilar efter en härlig playdate med underbara kids. Vi har träffats ca var tredje vecka sedan barnen var 6 månader och det är så roligt att få följa dem och se hur de allt mer blir små individer. Tänk för bara 1 1/1 år sen låg dom bara där och nu springer de runt, snor leksaker av varandra och kramas♥

"Det är blod på min födelsedag..."

publicerat i En mammas vardag;
Eller riktigt så illa är det inte men nästan. Tyvärr klarade jag inte min ena tenta jag skrev i mars vilket egentligen inte var så konstigt med tanke på att Jack hade en extrem hostperiod med akuten, vårdcentralen och barnmedicin på schemat. Surt nog ligger dock omtentan på min födelsedag. INTE OKEY!

En bättre dag

publicerat i En mammas vardag;
Idag känns som en mycket bättre och Jack är inte så snorig och verkar må helt normalt. Dessutom är han superduktig på att ta sin medicin så han har fått i sig allt utan problem= smittofri idag. HAPPY!



Häromdagen lekte vi koja och Jack skrattade så han kiknade!



Är det någon hemma??

Nu går Dora utforskaren på tv och jag dricker te. Snart ska vi göra oss redo med påklädning, packning och allt annat som ska med. Ha en BRA tisdag allihopa!

Det tar ALDRIG slut!!

publicerat i En mammas vardag;
Åh, hade planerat att lägga in lite bilder osv nu när Jack lagt sig men tappade precis all lust. Jag är slutkörd rent mentalt!

Hoppades så att de nya dropparna skulle hjälpa vår lilla kille slippa gegga i ögonen. Men ikväll efter ca 5 min efter det han fått dropparna blir han svullen vid ögat, ner på kinden och upp i pannan. Tada, Allergisk reaktion! Stackars min plutt, ska det aldrig ta slut?? Så imorgon är vi back på vårdcentralen för nya råd.

Just nu känns det verkligen som att det aldrig ska ta slut. Visst mår han bra i övrigt och är inte speciellt trött längre men helt frisk UTAN hosta var ett tag sen nu. Åh, sommar kom! Då slipper vi förhoppniongsvis alla dumma förkylningar.

Snabbshopping

publicerat i En mammas vardag;

Läkaren ordinerade penicillin idag så nu hoppas vi det hjälper. Tur att man sabbt blir smittfri så att vi kan åka på mammaträff imorgon =).

Efter besök hos farbror doktorn blev det en snabbshopping på lindex där det blev lite nytt till plutten med sponsring från mormor. Tack!

Nu ska jag ta och lägga skrutten så han får vila sen är det pluggdags för min del.

Solig måndag

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon sunshines!

Vad mycket lättare och härligare det är att gå upp när det är klarblå himmel och strålande sol ute när man vaknar. Lillkillens ögon är värre idag så nu sitter vi och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp och ge oss en tid. Idag tänker jag INTE ge mig! Nu får det vara bra. Mammahjärtat gör ont när jag ser hur jobbigt han tycker det är och hur tunn han har börjat bli för någon mat vill herren inte ha.

Nu duscha och klä sig så vi är redo när vi får en tid.

NJUT DAGEN!!

Back again

publicerat i En mammas vardag;
Jack hade varit supergnällig hos farfar och inte alls på det härliga humör han var när de åkte hemifrån. Mycket riktigt visade det sig att han hade feber IGEN. Så imorgon besöker vi vårdcentralen för att få något annat till ögonen som fortfarande inte är bra och förhoppningsvis penicillin. Sänkan var ju faktiskt 23 i torsdags vilket redan då borde befogat penicillin..Aja..nu sover busen och jag ska leta trappgrindar!

All alone

publicerat i En mammas vardag;
Jack och M åkte precis iväg för att luncha hemma hos farfar och det var en glad kille som vinkade hej då. Själv är det aningen krassligt så jag ska passa på att bädda ner mig i soffan, äta god choklad och titta på någon film. Lyx!

PS. Var borta i trädgården innan och tittade och planerade vad som ska göras. I LOVE IT!

Lördagkväll hos oss

publicerat i En mammas vardag;
Cirkusen var superlyckad och Jack var superhappy hela tiden. Han satt glatt i antingen mitt eller M´s knä och tittade storögt på alla konster och djur. En strut popcorn slank det visst också ner i den lilla magen...


 Fina hästarna vi hälsade på en stund i förmiddags

Lillkillen somnar snart sött in i drömmarnas land och jag tror han är lycklig över dagen som varit. Innan idag hos farmor var vi ute och klappade hästarna. En morot fick de också..


En aningen sned tuppkam efter mycket lek och bus igår kväll innan det var dags för sängen..

Snart står det grillat på bordet och jag ska avnjuta en cider. Lite god choklad lär det säkerligen slinka ner också, men imorn då ska det promeneras fram lite muskler ;). Ha en fin kväll allihopa♥

Home sweet home

publicerat i En mammas vardag;

Här har vi nästan precis kommit hem. Bara slängt i oss lite lätt lunch och nu rullar Mora Träsk på tv. Kvällen igår var supertrevlig och kusinerna lekte och busade. Och eftersom jag och M vart lite trötta bestämde vi oss för att sova över. Mysigt! Och vi hade en lycklig kille som vaknade imorse och ropade farmor♥

Nu ska jag klä på mig lite och sminka till mig innan vi drar iväg på cirkus