Off to Bamsegympa

publicerat i En mammas vardag;



Nu drar jag och skrutten iväg på Bamsegympa. Vi har laddat med yoghurt,knäcke och Choklad såklart. Fredag eftermiddag är det bästa. När vi kommer hem igen väntar tacos och Let´s Dance slapp i soffan. Utmaningen nu är "jagvillintehaoverallenmammajagvillhajackajuh!"

Fredag & Regn

publicerat i En mammas vardag;
Här kickade vi igång morgonen strax innan sju då en glad liten skrutt kom in och kröp upp i vår säng för pussar och kramar. Det är lyx att hinna ligga och kramas en stund innan det är dags att gå upp. Nu är Jack lämnad på dagis och jag har försökt få igång huvudet med frukost och te men blir sååå trött av att sitta och läsa. Måste ta tag i det och gå och kolla synen. Börjar misstänka att det är ögonen som trixar lite med mig..Det är ett senare projekt nu är det ekonomistryning som gäller! Ha en fin dag och njut fredagen!

Förresten så regnar det idag och jag är HAPPY för det...plusgrader välkomnas!

"Var var du innan du föddes?"

publicerat i En mammas vardag;
Här hemma är det mycket bebisprat just nu. Det poppar upp nya magar i vår bekantskapskrets hela tiden känns det som. Och jag måste erkänna att det känns lite i mammahjärtat att jag inte själv har möjligheten att bära ett mirakel just nu. Men den tiden kommer den med! Och självklart är jag SUPERGLAD för alla underbara, fina människor runt omkring som väntar på sina underverk.



Den längsta sommaren i mitt liv..men den som väntar på något gott♥

Jack tycker det är väldigt intressant att bebisarna ligger i magen. Idag när han och dockan skulle duscha stoppade han dockan under tröjan och skrattade nöjt att han också har bebis i magen. Han har också konstaterat att PAPPA har en bebis i magen. =)

Godmiddag

publicerat i En mammas vardag;
Hela förmiddagen har redan gått och nu börjar mitt huvud verkligen kännas trött. Har suttit med näsan i böckerna i flera timmar och försökt förstå mig på investeringskalkyler, skatter, räntor m.m. Det är inte det lättaste men jag har stora förhoppningar om att det ska gå vägen ändå..



Lyssnar på radion och längtar tills jag ska få hämta hem mitt lilla hjärta. Han älskar att leka med sin tågbana och nästan varje dag bygger vi "trollebro". Jack bygger gärna långa tåg och oftast blir de för tungt för tåget att dra vilket gör han så arg, så arg. Älsklingen min!

Nu ska jag slänga i mig lite lunch...Shit, har glömt att tina mat till kvällen, vi får slänga ihop nåt lätt helt enkelt!