Tiden springer iväg...

publicerat i En mammas vardag;
Hej och hå! Lördagen har gått i ett och är snart redan slut. Vi började med morgonmys i soffan, jag och Jack. Mamman fick ett okey två små, STORA glas med kaffe medan skrutten satt i knäet och mös till Lotta på Bråkmakargatan. Där har vi verkligen Jacks jämlike. Envis, påhittig och allmänt härlig! Sen hämtade vi hem sambon som sov borta efter pappafesten igår kväll innan vi drog iväg på husvisning.

Huset var tyvärr en ganska stor besvikelse. Bilderna på hemnet visade inte på något där majoriteten skulle behövas renoveras men så var tyvärr fallet. Mycket renovering kvarstod och med tanke på att priset redan var ganska högt tvekar vi och jag tror inte att vi lägger något bud på detta.

Vi har även hunnit med att inhandla födelsedagspresenter till Jacks moster som fyllt år och ska firas imorgon och efter det blev det lunch med ett härligt gäng på Harry's. Tyvärr där vissa fick kall mat, fel mat och det tog en evighet innan maten faktiskt ens kom. Men men, mat fick vi ju tillslut!

Nu är busen lagd, sambon fortsäter med hundgården och jag myser inne. Ha e fin kväll!

Fredag all alone

publicerat i En mammas vardag;

Så var det fredag igen! Tiden verkligen springer iväg och det känns som att det är ny månad jämt. Tänk det är snart redan mitten av juni och inte många veckor kvar innan den efterlängtade semestern kommer. Vi får tre underbara veckor tillsammans men total får Jack ledig 7 veckor från dagis ♥


Fina blommor jag fick vid examen och som nu får pryda vår trapp

Utanför öser regnet ner just nu men det gör faktiskt ingenting. Såhär regn på kvälle gör mig ingenting sålänge det inte alltid är så. Jack är lagd men sover inte ännu, hör han ligger och läser på övervåningen. Hunden har slocknat och sambon är iväg på pappafest. En liten tjej har kommit till världen och hon är så söt. Själv njuter jag av lugnet och ska krypa upp i soffan med en filt, choklad, film och ett glas vin. Trevlig kväll på er!

Pappamys

publicerat i En mammas vardag;
Torsdagen har bestått av jobb för hela familjen idag. Hjärtat fick följa med pappa på jobbet och har haft helkul hela dagen. Det roligaste enligt honom var att få åka lastbil, förra gången var det att få vara med pappa en hel dag.

Nu är busen nattat och vi får väl se vad klockan hinne bli innan de blå slår igen. Nackdelen med att jobba med pappa, det är väldigt skönt att sova i en lastbil också. Sambon fixar i ordning vår senaste familjemedlems utebo, en hundgård. Själv njuter jag av ett glas rött och funderar på att hoppa i ett varmt, skönt bad.




Bild: Aftonbladet

Såg ni förresten dokumentären om fyrlingarna på Kanal 5? Wow, vilken superfamilj. Hur man hinner med alla barnen och fortfarande fungerar som människa är otroligt. Ibland önskar jag att jag hade mer tid och då finns det bara ett litet hjärta som behöver min uppmärksamhet <3

1 år

publicerat i En mammas vardag;
Här har det inte hänt allt för mycket det senaste året, på bloggen alltså..annars har det hänt en hel del....

För bara några dagar sedan tog jag examen efter 3 år på högskolan och nu väntar "vanligt" arbetsliv som är så långt ifrån vanligt det bara kan bli. Mer om det efterhand!

Jack är ingen liten skrutt längre utan en ganska stor skrutt som om ganska exakt tre månader fyller fyra år. Tiden går fort, fort! Han är en glad buse som pratar och pratar, busar och busar och är allmänt underbar. Just nu gäller bara speedway och inget annat <3.

I alla fall är blogglustsen tillbaka..bara hoppas att det håller i sig.

På återseende..förhoppningsvis inom ett år!