Det ÄR fredag!

publicerat i En mammas vardag;
Åh, vad skönt att det är fredag. Igår kväll var jag sliten och mådde inget bra alls, idag är det mycket bättre men jag känner mig fortfarande helt mör i kroppen. Får se om en promenad i det vackra vädret hjälper senare idag.

I veckan har vi haft fullt upp med lekdejt, en tur till Jönköping & A6 och igår var det mammaträff som förövrigt var väldigt trevlig. Ikväll blir det lugn hemma kväll med got mat och kanske lite vin eller nåt ;)


Och så håller vi tummarna för att N&C bebis vill titta ut väldigt snart!

Godmorgon måndag!

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon!

Idag väntar promenad med mamma i det härliga vädret nu på förmiddagen och i eftermiddag har vi fikadejt med en kompis som har en liten flicka som bara är ca 3 veckor yngre än Jack. Mysigt! Annars har vi ingetting planerat än att bara njuta det fina vädret, man får passa på så länge det varar!

Full rulle!

publicerat i En mammas vardag;
Den här helgen har det verkligen varit full rulle i stort sett hela tiden, vilket bara är roligt! Igår var vi både på barndop och kalas. Jack älskade såklart uppmärksamheten och att busa med sin kusin var inte dumt heller. Idag har vi haft besök av Jacks kusin och dom har busat mer, eller lekt bredvid varandra i alla fall. Sötisarna!

Nu sover hjärtat en väldigt sen eftermiddags nap, M är flitig och tvät

Dålig kondis!

publicerat i ;
Jag har otroligt dålig kondis upptäckte jag tidigare i veckan när jag vandrade hem till min mamma och gick uppför en jobbig backe. Pratade med M samtidgt i telefon och han orkade inte prata mer med mig för jag bara flåsade, haha!

Vi fick en "bonus" den här månaden och först tänkte jag bara handlat kläder för den men nu har jag bestämt mig att jag istället ska träna i 1-2 veckor och sedan belöna mig själv på något klädesplagg. Så slår jag ju två flugor i en smäll. Ajaj, vi får se hur bra det här kommer gå.

Idag ska i alla fall jag och mamma ut och gå, visserligen inte för kondisen skull utan mer för sällskapet. Ganska mycket mer för sällskapet ;)

TGIF

publicerat i En mammas vardag;
Fredag!!! Idag håller vi oss inne och myser fredagen, tittade på SMHI och det ska bli regn i eftermiddag så då blir det en mysdag inomhus. Ska plocka en hel del så det är fint inför helgen då vi ska iväg på både dop och kalas. Trevligt! På söndag ska M fixa med bilen så jag och Jack får klara oss själva, men vad gör det när solen ska skina?!

Ha en bra dag allihopa!

Dax att dra!

publicerat i En mammas vardag;
Nu börjar det bli båttom. Bebben sover fortfarande och vi måste väldigt snart ge oss iväg till BVC. Är så synd att väcka honom men men, inte mycket till val.

Återkommer!

Kär och galen i RUSTA!

publicerat i Shopping;



Åhhh, ibland gör Rusta bara mig tokig. Innan tyckte jag det var en skitaffär men nu, NU inser jag hur mycket fint dom faktiskt har. Inte för att jag kanske skulle använda trädgårdssetet själv, men fint är det i alla fall.

♥ Kökshandduk med recept
♥ Dynor med rosor
♥ Servetter med olika motiv
♥ Trädgårdsset i ROSA

Ännu en regning dag!

publicerat i En mammas vardag;
Godmorgon på er!

Här är det ytterliggare en regning och mulen dag men det hindrar inte oss idag heller. Först blir det kyrkansbarntimme och sen om det inte öser ner tänkte jag ta en lite längre promenad. Vid 14.00 är det 8-månaderskontroll på BVC för Jack och när M slutar ska vi alla åka och storhandla. Det ekar tomt i skåpen här hemma.

Ha en bra och förhoppningsvis mindre regning dag än jag!

Lugnet har lagt sig

publicerat i En mammas vardag;
Nu har jag krypt upp i soffan och lugnet har verkligen lagt sig här hemma. Jack sover sen ett par timmar tillbaka och jag har inte hört ett knyst från honom sen han somnade, sötis! Sambon är hos en kompis ett tag och jag, JAG njuter lugnet!

Hemma hos oss: Hallen

publicerat i Hemma hos oss;




Såhär ser det ut hemma i en del av vår hall nu efter att vi renoverat den. Vi valde att göra "kläddelen" svart för att inte allt skit ska synas på väggen. Resten av hallen är vit med svarta detaljer. Det bästa i hela hallen tror jag är Jacks små krokar med hans ytterkläder på. Blir lycklig varenda gång jag ser dom små, små kläderna!

Börjat äta igen

publicerat i Jack äter;

Idag äntligen började min kille visa lite tendenser till att gå tillbaka till det matvrak han var innan magsjukan. Han åt en hel, liten hemmagjord portion med kyckling och ris. Här har ni en lycklig mamma!

Godmorgon onsdag!

publicerat i En mammas vardag;


Godmorgon på er!

Idag vaknade jag av regnet som slog mot fönsterbläcket och jag kunde ligga och dra mig i 15 min innan Jack vaknade, det hör inte till vanligheterna att jag vaknar innan honom. Utsövd dessutom! Regnet öser fortfarande ner men jag hoppas det ska lugna sig lite så vi kan promenera hem till min mamma och ha en mysig dag där med mina systrar och mor =)

Ha en bra dag!

Klätterapan Jack!

publicerat i Jacks framsteg& utveckling;


Ett sådant här soffbord har vi här hemma och understa hyllan är ju perfekt att lägga fula fjärrkontroller på så att man slipper se dom. Detta är något som Jack lärt sig och han inte bara får tag i dom han har också lärt sig att klättra upp!! på det understa planet. Han vet dock inte hur man tar sig ner.....

Ombyte hit och dit!

publicerat i En mammas vardag;
Nu är Jack inne på sitt tredje ombyte för dagen. Gissa vad han hade passat på att göra medan jag pratade med M i telefon. Det var genom blöja, body & byxa. Andra skulle förmodligen bli äcklade.. Men vad jag älskar att vara mamma!

Semesterplaner!

publicerat i En mammas vardag;
Sitter och tittar runt på vilka djurparker som Sverige och Danmakr har att erbjuda inför sommaren. Det är faktiskt det enda vi verkligen planerat ska göra i sommar. Annars tänker vi ta dagen som den kommer med bad, mys och lugna dagar. Någon helg lär vi ju säkerligen spendera i Halmtsad men annars inget speciellt.

Har kikat runt på Borås djurpark, Kolmården, Skånes djurpark och Zoo men kan inte rikitgt bestämma mig. Kolmården känns som något Jack skulle uppskatta så mycket mer om något/några år så det får nog vänta. I både skånesdjurpark och på zoo får barnen klappa vissa djur och det känns ju mysigt men samtidigt har dom så många djur i borås.

Så om någon har något att rekommendera säg bara till!

Sköna söndag!

publicerat i En mammas vardag;

Denna dag blir som precis av resten av helgen en soft dag hemma, kanske att vi tar en promenad ikväll. Vore så fruktansvärt skönt att komma ut i det fina vädret.

Annars har jag hunnit med en del, lite barnmat, dammsuga, plocka och tvätta mängder av tvätt. Blir en hel del när man har ett magsjukt barn hemma. Nu är han dock mycket bättre och fick för snart 4 timmar sedan potatis och morot som han har fått behålla, skönt!

Ha en fin dag!

Min bebis är sjuk!

publicerat i En mammas vardag;
Vilken helg det har varit hittills. Det började i torsdags eftermiddag då Jack inte ville äta och sen dessutom gjort igenom hela blöjan. Jag hann sen bara lägga ner honom i sängen för att sova middag så hör jag han hulka och när jag kommer in har han krökts ner hela sig själv och sängen. Torsdagen fortsatte med kräkningar osv och vid 00.30 var han i stort sett okontatbar så då åkte vi in akut med honom till Halmstad.

Får underbar personal som förstår vår oro trots att han nu piggnat på sig lite och lägger in oss över natten för observation, på morgonen mår han bättre och får i sig välling som han får behålla och kissar dessutom första gången på över 12 timmar.

När vi kommer hem börjar han kräkas igen och blir slö så det blir många samtal till sjukrådgivningen och det blir till att sitta och ge honom vätskeersättning var 5:e minut i 4 timmar. Sen sov i två timmar och gav honom sen 20 ml välling, sov en timme och sen mer välling och ytterliggare så en gång till. Nu ger vi honom ca 40 ml välling var/varannan timme och lite vätskeersättning däremellan.

Han börjar bli piggare och om några timmar ska han få någon tesked blåbärspure för att det stoppar magen lite. Håller tummarna för att allt inte kommer upp igen.

Han har blivit så tunn bara på dessa dagarna och sen igår kväll har han gått ner 200 gr. Fruktansvärt jobbigt att se sitt barn må så dåligt och inte kunna göra någonting!

Men nu är han nog snart bättre och sitt vanliga glada busiga jag. Mammas älskling!