En bättre dag!

publicerat i En mammas vardag;

Idag vaknade jag och M något mer utvilade än innan då min kära mamma var så snäll och kom hit och sov hos oss inatt. Hon höll koll och tog hand om Jack hela natten så att två väldigt trötta föräldrar fick sova och fick nya krafter att kämpa vidare med.

Idag har varit en bättre dag än de senaste. Jack har nästintill varit feberfri, vi har bara behövt ge ipren en enda gång än så länge. Lycka! Och än så länge har vi också bara behövt ge honom vidbehovs medicinen en gång. Det går framåt. Dock blir han lika förtvivlad varje gång det är dags att "puffa" och man känner sig som världens hemskaste mamma& pappa när man tvingas hålla fast honom så han får panik bara för att han ska få i sig medicinen. Fruktansvärt! Hoppas han snart förstår att det inte är farligt, vi ska ju trots allt hålla på med den ena medicinen i kankse 2 veckor till.

Eftersom att det var så fint väder idag passade vi faktiskt på att vara ute ett litet tag, bäddade ner Jack i vagnen så fick han ligga där och filosofera och andas frisk luft. Det är bra för honom, torr luft ska vi undvika så mycket som möjligt enligt läkarna. Nu sitter vi inne och myser och jag hoppas verkligen att vi inte får ytterliggare ett bakslag nu Jag vill ha en frisk liten kille nu.♥

Kommentera inlägget här :