Vi kämpar på..

publicerat i En mammas vardag;
Idag har vi varit iväg en tur till, till barnmedicin för att lyssna på lillemans lungor och för att inhalera ytterliggare. Vi fick veta att det blivit lite bättre men att det fortfarande hörs rossel och att han behöver inhalera vidbehovs medicinen i alla fall 1gång/dag i några dagar. Så nu kämpar vi på med det.

Febern stiger dock för varjde dag som går och alvedon hjälper knappt överhuvudtaget så nu fick vi ipren utskrivet för att prova det och se om det hjälper. Om han blir sämre får vi åka in igen och har han fortfarande feber på söndag måste vi komma in för ytterliggare kontroller.

Det är en väldigt jobbig period med lite sömn och mycket kämpande med mediciner, men som tur är har vi mycket folk runtomkring oss som hjälper till. Det är guld värt! Nu hoppas vi att allting vänder väldigt snart och att vi slipper mer sjukhusbesök med inhalationer osv. Lilleman tycker det är fruktansvärt att inhalera och skriker panikslaget varje gång det är dags. Det skär i hjärtat men tyvärr är det ett nödvändigt ont. Nu ska jag gosa med guldklimpen min, han behöver full uppmärksamhet av oss nu.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Åh, stackars Jack! Hoppas att han snart blir frisk, låter jobbigt med RS-virus :(

2:a kommentar, skriven , av anna:

ja du får gosa med han extra nu så han blir pigg snart!

3:e kommentar, skriven , av Lina och Lovis:

Usch då va jobbigt för Jack och för er :( Hoppas verkligen han blir bättre snart!!!!

Kommentera inlägget här :