Tidig måndagsmorgon

publicerat i En mammas vardag;
Idag tyckte Jack att vi skulle gå upp tidigt, så kl.06.45 började han ligga och små prata i sängen för att få min uppmärksamhet, sötisen! Fast efter mat och blöja lyckades vi ju faktiskt somna om ett tag men nu så är vi uppe och vakna. Just nu ligger lilleman och vänder på sig och jag ska packa väskan. För idag är det babysim som gäller. Mys!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Hej! Vilken mysig blogg du har! Jag gillar hur du uttrycker att kläderna från Lindex "är Jack" :)



Angående din fråga: Jag skulle ALDRIG lägga ut nakenbilder på Zack, så det känns som det värsta som någon kan göra är att sno bilder och säga att det är deras barn. Om det skulle hända så tycker mest synd om personen som måste ljuga om en sån sak och det känns inte som om det egentligen drabbar oss. Många vänner och släktingar läser bloggen och vill gärna se bilder. Och dessutom så känner jag mig så lycklig som har en sån söt plutt så jag delar gärna med mig av sötheten :)



Jag vill inte heller behöva begränsa mig när det inte alls känns som om nåt farligt kan hända.



Tänkte du mest på att någon kunde sno bilderna, eller vad tänkte du på?

2:a kommentar, skriven , av Mamma:

Hahaha..Nu har han fattat att han måste jaga upp sin mamma lite tidigare så att hon inte får lyx hela tidenler. Vad bra att han gillade nyckelpigan. Jag längtar efter pluttisen nu. Krama honom från mormor.Kram till dig med min älskade tösabit.

Kommentera inlägget här :